Trabzonspor Basketbol, Gaziantep Belediyespor karşısında galip!

Trabzonspor Basketbol Takımı, Gaziantep Belediyespor'u konuk ettiği maçta galip oldu.

Trabzonspor Basketbol, Gaziantep Belediyespor karşısında galip!

Türkiye Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi’nde mücadele eden Trabzonspor Basketbol Takımı, son 12 turunda Gaziantep Belediyespor'u yendi. Periyotlar şu skorlarla tamamlandı;

İlk periyot sonucu: Trabzonspor Basketbol 23-13 Gaziantep Belediyespor
İkinci periyot sonucu: Trabzonspor Basketbol 35-36 Gaziantep Belediyespor
Üçüncü periyot sonucu: Trabzonspor Basketbol 56-48 Gaziantep Belediyespor
Maç Sonucu: Trabzonspor Basketbol 84-68 Gaziantep Belediyespor

Son 6’ya (final grubuna) kalmak için mücadele eden Trabzonspor Basketbol, Türkiye Basketbol 2. Ligi'ne yükselmek için Hayri Gür Spor Salonu’nda Gaziantep Belediyespor ile karşı karşıya geldi. 15:00'te başlayan karşılaşma, Trabzonspor'un üstünlüğüyle tamamlandı.

Trabzonspor Basketbol takımı son 12 turu rövanş maçında 25 Mayıs Cumartesi günü deplasmanda Gaizantep Belediye ile karşı karşıya gelecek.

Karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan antrenör H. Osman Ekici, “Hafta içi bu karşılaşmaya iyi hazırlandık maçın zor geçeceğini biliyorduk. İlk yarıda oyunun bazı bölümlerinde kolay pozisyonlar verip rakibimizin geri gelmesine neden olduk. İkinci yarıda istediklerimizi doğru yaparak maçı kazanmasını bildik. Rövanş karşılaşması için avantaj sağlamış olduk. Rövanş karşılaşmasına en iyi şekilde hazırlanarak turu geçmek istiyoruz.” ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler