'Canımı Sadri Şener'e borçluyum'

Orduspor Kulübü Başkanı Doç. Dr. Nedim Türkmen, olağanüstü genel kurul'a verilen 1 saatlik arada tartışma yaşandığını ve Fenerbahçe yöneticisi Ali Koç'un avukatlığına soyunan Manisaspor Kulüp Başkanı Kenan Yaralı'nın saldırısına uğradığını söyledi.Orduspo

'Canımı Sadri Şener'e borçluyum'

Orduspor Kulübü Başkanı Doç. Dr. Nedim Türkmen, olağanüstü genel kurul'a verilen 1 saatlik arada tartışma yaşandığını ve Fenerbahçe yöneticisi Ali Koç'un avukatlığına soyunan Manisaspor Kulüp Başkanı Kenan Yaralı'nın saldırısına uğradığını söyledi.

Orduspor Başkanı Nedim Türkmen, olağanüstü genel kurulda Manisaspor Başkanı Kenan Yaralı'nın kendisini ölümle tehdit ettiğini belirterek ''Canımı Sadri Şener'e borçluyum.'' dedi.

Büyük tartışmalarla geçen olağanüstü genel kurula damga vuran isimlerden Nedim Türkmen, katıldığı Basın Tribünü'de çarpıcı açıklamalar yaptı.

"Olağanüstü genel kuruluna üst düzey birçok yönetici gelmesine rağmen bana göre sonuç bir hiçti" diyen Türkmen, bazı kulüplerin yazılı müracaatı sonunda verilen 1 saatlik arada önemli tartışmalar olduğunu söyledi.

Türkmen, Federasyon Başkanı Mehmet Ali Aydınlar'ın da bulunduğu bir ortamda, Fenerbahçe yöneticisi Ali Koç'un, 'UEFA iç işlerimize karışıyor, onlara bu kadar itibar etmeyelim.

UEFA'yı dinlemeyelim.' sözü üzerine kendisinin de, ''Bu mümkün değil. Zaten sizi Şampiyonlar Ligi'ne almayan da UEFA değil mi?'' dedim. Fakat Ali Koç, 'Sen boş boş konuşma' diye tepki gösterdi.

Ben de sen kimsin ki bana boş boş konuşma diyorsun diye tepki gösterince, Ali Koç'un avukatlığına soyunan Kenan Yaralı üzerime yürüdü ve küfürler ederek bana yumruk atmaya çalıştı.'' diyerek şöyle devam etti:

"Ali Koç ile UEFA'nın yetkileri konusunda konuştuk. Ali Koç, UEFA'nın bağlayıcı olmadığını söyledi. Ben de kendisine UEFA yetki sahibi değilse neden Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi'ne gitmedi diye sordum. Bunun üzerine Manisaspor Başkanı Kenan Yaralı, yaşanan süreçten benim sorumlu olduğumu belirterek bana küfür edip üzerime yürüdü.

Sadri Şener ile Kazım Yılmaz da olmasa Kenan Yaralı ve etrafındakiler beni linç edeceklerdi. Canımı Sadri Şener'e borçluyum diyebilirim"

TÜRK FUTBOLUNU DÜŞÜNEN YOK HERKES KENDİNE NE KOPARIRIM HESABINDA
Bir oyun oynandığını ve yaşanan bu oyunu iyi okumak gerektiğini belirten Türkmen, "58. maddeyi hiçbir federasyonun değiştiremeyeceğini biliyorlar.

8 takımın birden küme düşmesini göze alamadılar. Bundan dolayı kararları hava durumu gibi değiştirdiler." açıklamasını yaptı.

Türkmen, "Federasyon başkanı olsaydım 58. maddeyi katıksız bir şekilde uygulardım. Futbolun geleceği için 58. maddenin hükümlerini yerine getirirdim.

TFF Başkanı Mehmet Ali Aydınlar'ın yerinde olsam görevi bırakma yolunu seçmem. Bu kadar emekten sonra kolay yolu seçmemek gerekir. Önergenin kabul edilmesi sorunu çözmeyecek izlenimini yarattığı için delegeler geri adım atıp öyle bir karar aldılar.

Türk futbolu kimsenin umurunda değil. Herkes kendine ne koparırım hesabını yapıyor. Türk futbolunun geleceğini çöpe atıyorlar." diyerek sözlerini noktaladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler