Caner'in Trabzon girişi yasaklandı

Bir sosyal paylaşım platformunda, “Trabzonspor'u Türkiye'nin büyük kulüpleri arasında görmüyorum” ifadesini kullanan Fenerbahçe'li Caner Erkin'e tepki yağıyor.  Bordo-Mavili kulüp resmi sitesi aracılığı ile bu açıklamayı kınarken, asıl protesto taraftarla

Caner'in Trabzon girişi yasaklandı

Bir sosyal paylaşım platformunda, “Trabzonspor'u Türkiye'nin büyük kulüpleri arasında görmüyorum” ifadesini kullanan Fenerbahçe'li Caner Erkin'e tepki yağıyor.

 

Bordo-Mavili kulüp resmi sitesi aracılığı ile bu açıklamayı kınarken, asıl protesto taraftarlardan geliyor. Karadeniz temsilcisinin sevenleri, hem bu haberin yorumlarında hem de Trabzonspor taraftar forumlarında Sarı-Lacivertli oyuncuya isyan bayrağını açtı.

 

Caner’in haddini aşarak ülkenin önde gelen takımına tepki gösterdiğini savunan Trabzonsporlular, Fenerbahçe Kulübü’nün de bu ifadelere sessiz kalmasının çok manidar olduğunu belirttiler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor