Canalioğlu'ndan TS'ye ziyaret

Trabzon Belediye Başkanı Volkan Canalioğlu Trabzonspor kulübünü ziyaret ederek Denizlispor maçı öncesinde başarı dileğinde bulundu. Canalioğlu'nu Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu, Genel Sekreter Hasan Yener, Hukuk İşleri Sorumlusu Ali Sürmen ve Genel Koor

Canalioğlu'ndan TS'ye ziyaret

Trabzon Belediye Başkanı Volkan Canalioğlu Trabzonspor kulübünü ziyaret ederek Denizlispor maçı öncesinde başarı dileğinde bulundu.


Canalioğlu'nu Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu, Genel Sekreter Hasan Yener, Hukuk İşleri Sorumlusu Ali Sürmen ve Genel Koordinatör Kenan Sönmez karşıladılar.

Canalioğlu yöneticiler ile yaptığı görüşmede Beşiktaş maçında takımı beğendiğini, Denizlispor karşısında da takımdan galibiyet beklediğini söyledi.

Asbaşkanımız Hayrettin Hacısalihoğlu da Denizlispor maçında Başkan Canalioğlu'nun da aralarında olacağını belirterek, "Bu deplasmanda bizi yanlız bırakmayan taraftarlarımızla birlikte camiamızın gücünü bir kez daha göstereceğiz" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor