Çalımbay'dan Aykut cevabı

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay maç sonu yaptığı açıklamada skordan memnun olmadığını belirterek "Skordan memnun değiliz. Ooyuncu arkadaşlarım elinden geleni yaptılar. Oyun anlamında herşeyi yaptık. İsterdik ki taraftarımıza bir galibiyet h

Çalımbay'dan Aykut cevabı
Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay maç sonu yaptığı açıklamada skordan memnun olmadığını belirterek "Skordan memnun değiliz. Ooyuncu arkadaşlarım elinden geleni yaptılar. Oyun anlamında herşeyi yaptık. İsterdik ki taraftarımıza bir galibiyet hediye edelim ama olmadı. Uzun süreden beri galip gelemiyoduk. Biz bundan önceki maçta da iyi futbol oynadık. Maçın başından sonuna kadar iyi oynadık. Pozisyonlar yakaladık fakat değerlendiremedik. Maçın başından sonuna kadar taraftarlarımız bize destek verdiler. Bana göre kaybedilmiş 2 puan var. Hedefimiz 3 puandı her türlü pozisyonuda yakaladık" dedi.
 
ONUR YORUMU
 
Çalımbay, "Onur'u tebrik ediyorum. Bütün pozisyonları çıkardı. Gerçekten futbol adına gurur duyulması gereken kaleci arkadaşımız" ifadelerini kullandı.
 
AYKUT AKGÜN NEDEN OYNAMADI?
 
Çalımbay Trabzonspor'dan alınan Aykut Akgün'ün eski takımına karşı neden oynamadığı sorusuna "Aykut'un maç eksiği vardı. Trabzonspor'dan oynatılmaması gibi bir teklif gelmedi. Aykut'u henüz hazır görmediğimiz için oynatmadık" dedi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor