Çalhanoğlu Süper Lig'i istiyor!

Ağabeyi olan ve Bayern Leverkusen'de forma giyen Hakan Çalhanoğlu'nun tersine Türkiye'de oynamak isteyen Muhammet, Anadolu Kulüplerine mesaj gönderdi. Uzun süren sakatlığının ardından Kalsruher'de geçen sene forma giyen Muhammet Çalhanoğlu, hedefinin 3 bü

Çalhanoğlu Süper Lig'i istiyor!
Ağabeyi olan ve Bayern Leverkusen'de forma giyen Hakan Çalhanoğlu'nun tersine Türkiye'de oynamak isteyen Muhammet, Anadolu Kulüplerine mesaj gönderdi.
 
Uzun süren sakatlığının ardından Kalsruher'de geçen sene forma giyen Muhammet Çalhanoğlu, hedefinin 3 büyüklerden birinde oynamak olduğunu söyledi ancak bunun için şu an o seviyede olmadığını da belirtti. Anadolu kulüplerinde 1 ya da 2 sezon geçirdikten sonra büyük takımlarda çok rahat oynayabileceğini söyleyen Muhammet Çalhanoğlu; "İki sene önce çapraz bağım kopmuştu. 6 hafta önce de kasığım yırtılmıştı, ağabeyimin yanında tedavi gördüm. Sezonu iyi kapattık, transfer görüşmeleri yapıyoruz. Türkiye olursa şansımı denerim. Türkiye iyi ve kaliteli bir lig, olursa hiç düşünmeden gelirim.
 
"AİLECE GALATASARAYLIYIZ. İKİ KUPAYI DA KAZANDIK ALLAH'A ŞÜKÜR"
 
Türkiye'de favorimiz Galatasaray, ailece Galatasaraylıyız. İki kupayı da kazandık Allah'a şükür. Gurur duyduk. Hamza hocamız iyi bir teknik direktör'' şeklinde konuştu.
 
 
 
 
 
Galatasaray'ın kendisi ile ilgilendiği söylentileri hakkında da açıklamalarda bulunan Muhammet Çalhanoğlu, ''Bu konuyu babam ve menajerim daha iyi bilir, Türkiye'ye transfer söylentilerini duymuştum belki Türkiye'ye dönebilirim'' ifadelerini kullandı. 
 
YETENEKLERİ BABALARINDAN GELİYOR
 
Bu arada milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu ve Muhammet Çalhanoğlu'nun babası Hüyesin Çalhanoğlu hünerlerini yeşil sahada gösterdi. İstanbul'da düzenlenen turnuvada yeşil sahaya çıkan baba Çalhanoğlu, çocuklarının yeteneklerinin nereden geldiğinin işareti oldu.
 
BAYBURTLULAR TURNUVASI
 
İstanbul'da Bayburt Kültür ve Yardım Derneği tarafından organize edilen, 15. Köyler Arası Futbol Turnuvası'na Mahmutbey Stadı'nda devam edildi. Geçtiğimiz günlerde tatil için Bayburt'a gelen ve Konursulu olan milli yıldız Hakan Çalhanoğlu'nun babası Hüseyin Çalhanoğlu, Konursuspor formasıyla sahada, Muhammet Çalhanoğlu ise Konursu'ya destek vermek için tribündeydi. Futbol turnuvasında forma giyen Hüseyin Çalhanoğlu yaptığı kıvrak hareketler ile dikkat çekti. Almanya'da amatör kümede futbol geçmişi bulunan Çalhanoğlu'nun yeteneklerinin oğulları Hakan Çalhanoğlu ve Muhammet Çalhanoğlu'na da geçmesi ve 2 futbolcu babası olması Hüseyin Çalhanoğlu'na büyük gurur veriyor.
 
Hüseyin Çalhanoğlu'nun formasını giydiği Konursuspor finale yükselirken 14 Haziran'daki rakibi Helvaspor oldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor