Çakıroğlu'ndan Yıldırım'a gönderme!

Trabzonspor yöneticisi Sebahattin Çakıroğlu, 50 bin Trabzonspor taraftarlarının Adalet için  Trabzon'da yaptığı yürüyüş için kullandığı üç beş kişinin yürümesi sözleri nedeniyle Aziz Yıldırım'a sert göndermelerde bulundu.Yazılı bir açıklama yapan Çakıroğl

Çakıroğlu'ndan Yıldırım'a gönderme!

Trabzonspor yöneticisi Sebahattin Çakıroğlu, 50 bin Trabzonspor taraftarlarının Adalet için  Trabzon'da yaptığı yürüyüş için kullandığı üç beş kişinin yürümesi sözleri nedeniyle Aziz Yıldırım'a sert göndermelerde bulundu.

Yazılı bir açıklama yapan Çakıroğlu Şike davasının iki çocuğun üstünde kavga ettiği alalede bir kavga değildir dedi

ÇAKIROĞLU'NUN YAZILI AÇIKLAMASI AYNEN ŞÖYLE.

Aziz Yıldırım’ın yazısını ibretle okudum. Türk futbolunun niye bu hale geldiğini, bir kez daha anladım. Lakin bu sürecin oluşmasına bir şekilde katkısı olan herkesin de anlaması için söylüyorum.

Yıldırım, ben kendi kulüp başkanımı dahi yaptığını düşündüğüm her hatada çekinmeden eleştiren ama duyduğum sorumluluktan dolayı her ikinizin de üslubunu  kullanmayan bir futbol yöneticisiyim.

Karşılıklı olarak şahsileştirdiğiniz futbolda şike ve kupa meselesi ne sizin ne de Hacıosmanoğlu’nun ,tabiri caizse, iki çocuğun üstünde kavga ettiği alelade bir oyuncak değildir.

Yıldırım, sizin üç beş kişi dediğiniz o gün elli bin yarınlarda yüz binleri bulacak Trabzonsporluların onur meselesidir. Onuru için haykıran bu yürekli insanlara hakaret etmek hiç kimsenin haddine değildir o gömlek herkese ama herkese büyük gelir.

Karşılıklı bu süre gelen seviyesiz kavganızı bireysellikten çıkarıp kulüplere ve en önemlisi camialara indirgemenizi herkes gibi kaygı ile izliyor esefle kınıyorum.

Bütün Trabzonspor taraftarını bu onurlu duruşundan dolayı kutluyor sağ duyuya davet ediyorum.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor