Çakıroğlu'ndan müjde! Flaş transfer açıklaması...

Trabzonspor Yönetim Kurulu üyesi Sebahattin Çakıroğlu, ''Taraftarımız merak etmesin. Çok kaliteli bir forveti takımımıza kazandırıyoruz. 4 tane yıldız futbolcuyla anlaştık, kulüpleriyle de anlaşma aşamasına geldik. Bunlardan bir tanesini seçip Pazartesi g

Çakıroğlu'ndan müjde! Flaş transfer açıklaması...

Trabzonspor Yönetim Kurulu üyesi Sebahattin Çakıroğlu, ''Taraftarımız merak etmesin. Çok kaliteli bir forveti takımımıza kazandırıyoruz. 4 tane yıldız futbolcuyla anlaştık, kulüpleriyle de anlaşma aşamasına geldik. Bunlardan bir tanesini seçip Pazartesi gününe kadar imza attıracağız'' dedi.

TRABZONSPOR'UN GÜNDEMİNDEKİ FUTBOLCULARDA SON DURUM/ TIKLAYIN

İSTANBUL'DA 500  BİN KİŞİYLE EYLEM YAPILACAK
Bu arada Sebahattin Çakıroğlu, Trabzon'da, Beşiktaş maçı öncesi, şike konusundaki tutumu nedeniyle TFF'ye yönelik olarak, 50 bin kişiyle yapılan eylemin 500 bin kişiyle İstanbul'da yapılacağını duyurdu.

Çakıroğlu, ''Trabzon'daki 50 bin kişiye indirgemeye çalıştılar; 3-4 kişinin hava alanına gitmesini 10 binler olarak duyurmaya çalıştılar. Ama biz bunu 500 bin kişiyle İstanbul'da yapacağız. Sadece Trabzonlular değil, temiz futboldan yana herkes Galatasaray, Beşiktaş, Fenerbahçeliler, diğer takım taraftarları bu eyleme katılmalarını bekliyoruz. 10-15 gün içerisinde bu eylem olur. İstanbul bir Trabzon kentidir. Biz davul, zurna, kemençeyle bize yakışır şekilde, hiç bir taşkınlık yaşanmadan bu eylemi gerçekleştireceğiz. Biz sadece hakkımızı istiyoruz. Temiz bir futbol istiyoruz. Tek amacımız bu'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor