Çakıroğlu: Trabzon'un zaferidir.

Trabzonspor’da yarın yapılacak olan Olağan Genel Kurul öncesinde hareketlilik sürüyor.Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu imzalı bazı üyelere gönderilen mesajın yanısıra kongrede gündeme gelecek olan Taşınmazların alınıp satılmasını öngören 7. Maddenin yarattığı

Çakıroğlu: Trabzon'un zaferidir.

Trabzonspor’da yarın yapılacak olan Olağan Genel Kurul öncesinde hareketlilik sürüyor.

Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu imzalı bazı üyelere gönderilen mesajın yanısıra kongrede gündeme gelecek olan Taşınmazların alınıp satılmasını öngören 7. Maddenin yarattığı tartışma yeni bir boyut kazandı.

Trabzon’da büyük tartışmalara neden olan 7. Madde’nin. bordo mavili kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklama ile Olağan Genel Kurul gündeminden çıkarıldığı açıklandı.

Bunun üzerine konu ile ilgili haber61.net’e konuşan Trabzonspor eski yöneticisi Sebahattin Çakıroğlu, 7. Maddenin geri çekilmesinin Trabzon’un zaferi olduğunu belirterek, “7. maddenin geri çekilmesi Trabzon’un zaferidir. Muhalefetin değil yalnızca Trabzon’un zaferidir. Yönetimin bu hamlesi çaresizlikte gelinen son noktadır. Madem 7. Maddeye bu kadar güveniyorlardı neden kongreye saatler kala böyle bir karar alındı. Çıksın bunu açıklasınlar. Bu yönetimin içerisinde olduğu çıkmazın en büyük göstergesidir” dedi.

Haber / Tuncay Lakot
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor