Çakıroğlu: Şoke olduk

Trabzonspor yönetim kurulu üyesi Sebahattin Çakıroğlu, UEFA’nın şike davasına ilişkin olarak önceki gün yaptığı açıklamaları yorumladı.Çakıroğlu, “Sayın İbrahim Hacıosmanoğlu 15 gün kadar önce ‘Kupamız Avrupa’dan yola çıktı” dedi. Hem Trabzon hem de Türki

Çakıroğlu: Şoke olduk

Trabzonspor yönetim kurulu üyesi Sebahattin Çakıroğlu, UEFA’nın şike davasına ilişkin olarak önceki gün yaptığı açıklamaları yorumladı.

Çakıroğlu, “Sayın İbrahim Hacıosmanoğlu 15 gün kadar önce ‘Kupamız Avrupa’dan yola çıktı” dedi. Hem Trabzon hem de Türkiye ayağa kalktı. Bu açıklamalar, zaten üzüntü içinde olan, hakkı yenilmiş gibi hisseden Trabzonspor taraftarlarının yüreğine adeta su serpti. Ancak siz kalkıp “Kupamız yarın geliyor. Hafta sonu geliyor. Kupamız Avrupa’dan yola çıktı” derken UEFA Genel Sekreteri Infantino diyecek ki ‘İbrahim Hacıosmanoğlu UEFA’nın değil Trabzonspor’un başkanıdır.’ Açıkçası şoke olduk. UEFA’nın en yetkili ağzı gerekeni söylemiştir. ‘Haddini bil’ demiştir. Taraftarların kırgınlığı bundandır” ifadelerini kullandı.

"DEMEK Kİ DOĞRU KONUŞMUYORSUNUZ"

Çakıroğlu, sözlerine devam etti: “Bu kadar mesnetsiz bir açıklama yaparsanız sonucu böyle olur. Demek ki siz doğruyu konuşmuyorsunuz. Eğer siz doğru konuşmuş olsaydınız UEFA başkanı sana hakaret eder gibi bir açıklama yapmazdı. Bunun dünyada bir tane tanımı vardır UEFA sana resmen haddini bil demiştir. Trabzonspor kurmayları da yetkili kişiler insanları boş vaatlerle kandırmadan, umutlandırmadan gerçekleri doğruları olduğu gibi söylemek zorudadır. Bu Trabzonspor yetkililerinin asli görevidir aslında. Dünyada en kötü şey boşa umutlandırılmaktır.

Umutlar kırıldığı zaman hoş olmayan durumlar ortaya çıkıyor. "Trabzonspor’un spor hukuku ve ceza mahkemeleri açısından Trabzonspor’un her türlü mecrada haklı çıktığını belirten Çakıroğlu, “UEFA ve CAS cezayı vermiştir. Hacıosmanoğlu’nun yapması gereken kurmaylarıyla oturup, yeni bir plan yapmaktır. CAS’tan gerekçeli karar geldikten sonra FIFA’ya müracaat edilmelidir. Dinliyoruz İbrahim Hacıosmanoğlu’nu. İnşallah hayırlı işler yapacaktır artık” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor