Çakıroğlu seçimlerde bende varım

İbrahim Hacıosmanoğlu’nun yönetim tarzına tepki koyarak istifa eden başkan yardımcısı Sebahattin Çakıroğlu kongre gündemi ile ilgili açıklamalarda bulundu. Çakıroğlu, sürecin başlamasından sonra ortaya çıkacaklarını ve geri adım atmadan Trabzonspor’a hizm

Çakıroğlu seçimlerde bende varım
İbrahim Hacıosmanoğlu’nun yönetim tarzına tepki koyarak istifa eden başkan yardımcısı Sebahattin Çakıroğlu kongre gündemi ile ilgili açıklamalarda bulundu. Çakıroğlu, sürecin başlamasından sonra ortaya çıkacaklarını ve geri adım atmadan Trabzonspor’a hizmet etmek için çalışacaklarını belirterek “ Avrupa ve kupa yarışına veda edildi. Ligde uzak ara gerideyiz, ancak Avrupa kupalarına katılma şansımız var. Bugün yola çıkıp yönetimin kafasını karıştırma hakkımız yok. Hacıosmanoğlu yönetimini 1. 5 yıldır eleştiriyorum fakat bugün birlik beraberliğe ihtiyacımız var” dedi.
 
‘TFF’nin Tavrı Kabul Edilemez’
 
TFF’nin Trabzonspor’a karşı olan olumsuz tavrına da tepki gösteren Çakıroğlu ‘ TFF’nin Trabzonspor’a uyguladığı bu çifte standardı kabul etmiyoruz. Burada yönetimin arkasında durmalıyız. Biz eleştiri yaparız ama TFF’ye karşı da bütün oluruz. Seçim sürecine girene kadar yola çıkmıyoruz. Sadece nerede duracağımızı biliyoruz. Trabzonspor için ciddi planlarımız var. Bu dönemde yönetime ve kulübe verilen ağır cezaların adil olmadığını savunuyoruz. Her türlü söylem ve eylemle onları yalnız bırakmayacağız, arkalarında duracağız. Bu haksızlıklara karşı Trabzonspor camiası birleşmeli, taraftarı stadyuma davet ediyorum’ çağrısında bulundu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor