Çakıroğlu - Hekimoğlu ittifakına o da mı ekleniyor

Trabzonspor Başkan adayı olan ve daha sonra diğer Başkan adayı Celil Hekimoğlu ile birleşme kararı alan Sebahattin Çakıroğlu, seçim çalışmaları için Trabzon’a geldi. ÇAKIROĞLU'NUN AÇIKLAMALARINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN Trabzon Havalimanında açıklamalarda bu

Çakıroğlu - Hekimoğlu ittifakına o da mı ekleniyor

Trabzonspor Başkan adayı olan ve daha sonra diğer Başkan adayı Celil Hekimoğlu ile birleşme kararı alan Sebahattin Çakıroğlu, seçim çalışmaları için Trabzon’a geldi.

ÇAKIROĞLU'NUN AÇIKLAMALARINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Trabzon Havalimanında açıklamalarda bulunan Çakıroğlu, yaptıkları istişareler sonucunda birleşme kararını verdiklerini belirterek, “Önce hayırlı olsun diyelim. Trabzonspor Başkan adayıydım tabi ki. Arkadaşlarımızla istişareler yaptık. Bütün Trabzon’un şu anda bir başkan adayına değil birliğe beraberliğe ihtiyacı var. Çıkacak listelerden biri kazanacak yine değerli arkadaşlarımız dışarıda kalacaktı. Bu nedenle listelerimizi birleştirme kararı aldık. Celil Hekimoğlu ve Çakıroğlu’nun listeleri birleşti. Çalışmalar yapmak için geldik. Hekimoğlu uzun zamandır çalışıyordu, bizde bugün start  verdik. Trabzonspor için hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

Sebahattin Çakıroğlu, 2013 Mayıs ayında yapılan kongrede Başkan adayı olarak seçime giren Hakan Kulaçoğlu’nun da kendileriyle birleşeceğini söyleyerek “Çok büyük bir ihtimalle Hakan hocam da bizle beraber olacaktır” şeklinde konuştu

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor