Çakar: "Sylva diye bir kaleci(!)"

Ahmet Çakar, "Sylva diye bir kaleci(!)" başlıklı yazısını kaleme aldı. Çakar, Trabzonspor-Beşiktaş maçı ile ilgili yorum yaptı.Sylva diye bir kaleci(!)"Önce şunu belirtelim Trabzon'un kalecisi Sylva kaleci filan değil. Yazık verilen paralara. İkincisi Yat

Çakar: "Sylva diye bir kaleci(!)"

Ahmet Çakar, "Sylva diye bir kaleci(!)" başlıklı yazısını kaleme aldı. Çakar, Trabzonspor-Beşiktaş maçı ile ilgili yorum yaptı.

Sylva diye bir kaleci(!)"

Önce şunu belirtelim Trabzon'un kalecisi Sylva kaleci filan değil. Yazık verilen paralara. İkincisi Yattara denilen oyuncu çok iyi oyuncu olabilir ama, profesyonelliğini bir yıl bile tartışabiliriz.
Gelelim maça. Beşiktaş son 20 dakika oynadı maçı aldı ve evine döndü. İlk yarı çok iyi bir Trabzonspor vardı. Beşiktaş'ın üzerine çökmüş, rakibinin kafasını kaldırtmıyor. Bütün dönen topları alıyor, ama ne tuhaf ki, yakaladığı tek pozisyon yok. Dün gece ilk yarıdaki Trabzonspor gibi bu kadar çok baskı kurup rakibini bu kadar çok ezip de tek pozisyon bulamayan bir takım daha önce görmedim. Durum böyle olunca ikinci yarıda Trabzonspor'u fizik ve moral kondisyon problemleri bekliyordu. Beşiktaş, ilk yarı sadece kapandı. Orta sahayı bile geçemedi. Ama dedik ya, Sylva adında bir şahıs ki onun, dün gece Trabzonspor'un kalecisi olduğu iddia ediliyor, Bobo'ya golü ikram etti. Uğur'un tek şutunu sözüm ona kaleci Sylva elinden kaçırıyor. Çabuk olamadığı için ikinci hamleyi yapamıyor ve Bobo tamamlıyor.

BÜNYAMİN'İN YANLIŞI
Beşiktaş'ın son 20 dakika dışında oyunu istediği gibi oynayamamasının temel nedeni büyük oranda önemli eksiklikleri. Cisse yok, Nobre yok, Delgado yok. Sadece Serdar Özkan ile ileriye çıkmaya ve ileride kalmaya çalışıyor. İkinci yarının hemen başında da Trabzonspor'un; maç boyu yaptığı tek hücum organizasyonuyla da beraberlik golü geldi. Bu golden sonra Beşiktaş, uykudan uyandı. "Ben hala böyle oynamaya devam edersem maçı kaybedeceğim" dedi. Biraz daha rakibin üstüne gitmeye çalıştı. Oyun berabere bitiyor derken de bana göre Beşiktaş tarihinin en önemli transferlerinden biri olan Zapotocny'nin golü geldi. Bu golde de Sylva hatalı. Hakem Bünyamin Gezer'i dün gece hiç beğenmedim. Trabzonspor'un golü öncesi verdiği serbest vuruş yanlış. Zapotocny'nin Yattara'ya bir müdahalesi yok. Ayrıca bir pozisyonda orta sahada oyunu durdurdu, sarı kart gösterdi, sonra da hakem atışıyla başladı. Eğer oyunu sakatlık için durdurmuşsan niye doktor çağır mıyorsun? Yok eğer sarı kart göstermek için durdurmuşsan önemli bir yanlış yapıyorsun.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor