Çakar: Selçuk kırmızı görmeliydi

Ünlü spor yorumcusu Ahmet Çakar, Fenerbahçeli Selçuk'un kırmızı kart görmesi gerektiğini söyledi. Çakar, köşe yazısında şu tespitlerde bulundu: "Dün gece Fenerbahçe belki de şampiyon oldu. Eğer dün Fenerbahçe maçı kazandıysa önce Karabük defansındaki Muha

Çakar: Selçuk kırmızı görmeliydi

Ünlü spor yorumcusu Ahmet Çakar, Fenerbahçeli Selçuk'un kırmızı kart görmesi gerektiğini söyledi.

 

Çakar, köşe yazısında şu tespitlerde bulundu: "Dün gece Fenerbahçe belki de şampiyon oldu. Eğer dün Fenerbahçe maçı kazandıysa önce Karabük defansındaki Muhammet Özdin'e sonra da hakem Bülent Yıldırım'a teşekkür etsin. Niye Muhammet diyoruz; sebebi çok açık. O dakikaya kadar çok iyi oynayan Muhammet ve Karabükspor defansı vardı. Ama 66. dakikada öyle bir hata yaptı ki Lugano da topu bomboş gol yapıverdi. Pek tabi ki futbol hatalar oyunu.

 

Peki niye Bülent Yıldırım diyoruz; onun da sebebi çok açık. İlk yarıda Selçuk'un Angelov'a yaptığı hareket çok net bir faul. Selçuk görülür bir şekilde Angelov'u sol kolundan çekip indiriyor. Üstelik Selçuk bu hareketiyle ceza alanı dışında bariz bir gol şansını da engelliyor.Ama hakem "Oynayın faul yok" diyor ve Fenerbahçe 10 kişi kalmaktan kurtuluveriyor.

 

DEVAMI SAYFA 2'DE

 

 

 

 

İlk yarıda karşılıklı pozisyonlar var. Karabük adam paylaşımını çok iyi yaptı. Fenerbahçe bir tek Stoch'la sol kanatta hareketli gibi görünse de tüm takımda gole kadar Stoch dışında vasatı geçen tek oyuncu yok. Mehmet Topuz çok koşuyor, mücadele ediyor ama sağ kanatta Gökhan'a hiç yardım edemiyor. Gökhan da bu kanatta tek kalınca kademeli kontrolle etkisiz hale getiriliyor. İlk yarı sonunda maç ortada ve Fenerbahçe kazanamayacakmış gibi görünüyordu. Alex çok dikkatli bir markaj altında eskisi gibi oynayamıyor, Emre de hücum hattını besleyemiyordu. Oyun tıkanmıştı.

 

KIRMIZI KARTI ATLADI

İkinci yarı her geçen dakika Fenerbahçe taraftarı "Acaba" diyordu. Ama işte ikinci yarının ortalarında sahneye Lugano çıktı. Aslında Lugano da değil. Muhammet'in ıskası, Lugano'nun kale sahasında bomboş kalıp golü yapması her şeyi bitiriverdi.

 

Bu dakikadan sonra maç 3 de olurdu 5 de olurdu ama böyle maçlarda Karabükspor gibi bir takım olarak ilk golü yediğinizde hele hele böyle kötü bir gol yediğinizde her şey bitmiş oluyor.

Yukarıda da bahsettik, Süper Lig'de her hafta ciddi bir hakem hatası şampiyonluk maçlarına damga vuruyor. Dün gece de Bülent Yıldırım bu damgayı Selçuk'a göstermediği kartla vurmuş oldu"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler