Çakar öyle bir açıklama yaptı ki!

Aziz Yıldırım'ı ben Hitler'e benzetiyorum. Ne demişti Hitler: 'Almanlar, ari ve üst bir ırktır. Almanya her şeyin üstündedir.' Bunun karşılığında Aziz Yıldırım...Ahmet Çakar, şike operasyonuyla ilgili gündem yaratacak açıklamalarda bulundu.Ahmet Çakar'ın

Çakar öyle bir açıklama yaptı ki!

Aziz Yıldırım'ı ben Hitler'e benzetiyorum. Ne demişti Hitler: 'Almanlar, ari ve üst bir ırktır. Almanya her şeyin üstündedir.' Bunun karşılığında Aziz Yıldırım...

Ahmet Çakar, şike operasyonuyla ilgili gündem yaratacak açıklamalarda bulundu.

Ahmet Çakar'ın bir röpörtajında;

Kulüpler Birliği adına İlhan Cavcav'ın "Aman üstüne gitmeyin, havuzu da bozmayın" şeklindeki açıklamasını ilk soru olarak yöneltiyorum. "Bu birlik, bu ülkedeki en omurgasız birliktir. Menfaatleri için beş dakikada adam satarlar. Yıldırım'a üzüldüklerini de düşünmüyorum. Tek amaçları Fener düşmesin, paralar gelmeye devam etsin" diye yorumluyor.

"AZİZ YILDIRIM KAFASI AZ ÇALIŞAN BİR ADAMMIŞ"

- Fenerbahçe, geçen sezon beş branşın beşinde de şampiyon oldu. Ama şu anda kulüp tam anlamıyla kaosta. Ne transfer yapabiliyor ne eldekileri tutabiliyorlar.

Normal. Fenerbahçe Spor Kulübü'nün amiral branşı futbol takımıdır. Aziz Yıldırım kafası az çalışan bir adammış. Şikeyle suçlandığı maçlara bak: İstanbul B.B., Bucaspor, Eskişehirspor ve Sivasspor. Fener'in tarihindeki en iyi kadroyu kurmuştu Yıldırım ve normal şartlar altında da o takım bunların hepsini yenerdi.

- Fenerbahçe'den çok Aziz Yıldırım adı ön plana çıktı. Yıldırım, Fenerbahçe için neyi simgeliyor?

Aziz Yıldırım'ı ben Hitler'e benzetiyorum. Ne demişti Hitler: 'Almanlar, ari ve üst bir ırktır. Almanya her şeyin üstündedir.' Bunun karşılığında Aziz Yıldırım, 'Fenerbahçe Cumhuriyeti' lafıyla herkesi ötekileştirirken, '1'e karşı 17', 'Biz bize yeteriz' gibi sloganlar kullandı. İkisi de muhaliflerini yok eden tam bir diktatör. Yavaş yavaş yayıldılar ikisi de. Biri Edirne'yi geçmeyi hedefledi, öteki Rusya'ya dayandı...

- 80 yıldır neredeyse herkes şikenin içinde ama kabak Fenerbahçe'nin başına patladı.Neden?

Şimdi iki şey söyleyeceğim: Bir, güçler dengesi değişti. Bunu iyi anlamda söylüyorum tabii. Eskiden zenginsen, güçlüysen her şeyi yapabilirdin. Adam öldürürdün, suçu başka birine yıkarlardı mesela. Türkiye'yi yönetenler gayrımeşrudan uzak bir toplum istiyorlar. İkinci olarak, Aziz Yıldırım ve etrafındakiler 'bize kurgu yapıldı' diyorlar. Bence çok saçma bir düşünce. Bu kurguyu polis ve savcının yapması için hiçbir neden yok ortada. Aziz Yıldırım şunu düşünmüyor: 25 milyonluk Fenerbahçe'yi karşısına almak neden istesin birileri? Eğer iddia ettikleri gibi birileri kurgu yapıyorsa. IMF Başkanı'na yapıldığı gibi bir yol izlersiniz, mesela 13 yaşında bir kız çocuğu 'Aziz Amca bana taciz ediyor' dedirtilirdi, böylelikle hem Aziz Bey sokağa çıkamayacak duruma gelir hem de Fenerbahçeliler karşıya alınmazdı. Bu operasyonda kurgu olduğuna hiç inanmıyorum.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor