Çakar: Haftanın galibiyeti Trabzonspor'dan

Eski hakem Ahmet Çakar haftanın enlerini seçti

Çakar: Haftanın galibiyeti Trabzonspor'dan
Eski hakem ve futbol yorumcusu Ahmet Çakar, Süper Lig'de ilk haftanın enlerini seçerken haftanın galibiyetini Trabzonspor'un aldığını söyledi.

İşte Çakar'a göre haftanın enleri;

"Haftanın galibiyeti Trabzonspor. Maç 1-1 bitecekken 90+3'te Burak'ın golüyle 3 puanla başladı sezona Trabzon ekibi. Konya çok iyi takım. Onları yenmek çok zordu. Galatasaray çok rahat bir galibiyet aldı ama bence haftanın galibiyeti Trabzonspor.

Haftanın puan kaybı Fenerbahçe. Bence küme düşme adayı olan bir takıma, üstelik seyircisiz bir ortamda puan kaybetmek, çok kötü bir olay. Haftanın puan kaybı net bir şekilde Fenerbahçe'nin.

Haftanın talihsiz açıklaması, Ahmet Nur Çebi'nin yaptığı açıklama. Antalya başkanı fikrini söylemiş. Tetikçi demek yanlış. Başkasının ağzıyla konuşuyor dedi, kastettiği kişi Aziz Yıldırım. Bunlar hoş şeyler değil

Haftanın üzüntüsü, Traore'nin ayağının kırılması. Çok üzücü bir olay ve bu oyuncunun ayağını kıran kişinin oyuna devam etmesi de büyük bir facia. Hüseyin Efendi'nin buna yol vermesi. Haftanın skandalı da bu.

Haftanın hüsranı Volkan Demirel... Topu tuttum derken bir anda elinden kaçtı...

Haftanın 10 numarası ise Gomis... 2 gol 1 asist yaptı. Taraftarı coşturdu, ben varım, gol krallığına adayım dedi."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor