Çağdaş: Trabzon'u çok özledim

Yurt dışında transfer arayışlarını sürdüren Trabzonspor'a eski futbolcusu Çağdaş Atan'dan mesaj geldi. Twitter'den verdiği mesajda, Trabzonspor'u çok özlediğini söyleyen Çağdaş, "Menajerim yönetimle görüştü ama şu anda beklemedeyiz. Trabzon pidesini, maç

Çağdaş: Trabzon'u çok özledim

Yurt dışında transfer arayışlarını sürdüren Trabzonspor'a eski futbolcusu Çağdaş Atan'dan mesaj geldi. Twitter'den verdiği mesajda, Trabzonspor'u çok özlediğini söyleyen Çağdaş, "Menajerim yönetimle görüştü ama şu anda beklemedeyiz. Trabzon pidesini, maç sonrası galibiyet coşkusunu ve o büyük taraftara hizmet etmeyi özledim. Benim açımdan bu transferin gerçekleşmesini çok istiyorum" dedi. Yönetimin de İsviçre'nin Basel takımında sergilediği başarılı performanslala dikkatleri yeniden üzerine çeken Çağdaş Atan'la görüşebileceği belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor