Çağatay Durmaz: "Şampiyon olmak istiyoruz"

Türkiye Voleybol Milli takımının orta oyuncusu Çağatay Durmaz, Haber61 TV mikrofonlarına açıklamalarda bulundu.

Çağatay Durmaz: "Şampiyon olmak istiyoruz"

HABER61 - SPOR SERVİSİ

2019 CEV Avrupa Altın Ligi’nde oynadığı ilk 4 maçı da kazanan A Milli Erkek Voleybol Takımı, guruptaki beşinci maçında Belçika’yı Trabzon’da ağırladı ve rakibini mağlup etmeyi başardı.

Milli Takımın ve Arkas Spor'un orta oyuncusu Çağatay Durmaz maç sonu Haber61 TV mikrofonlarına yaptığı açıklamada, "Çok çalıştık buraya gelene kadar. Üst üste maçlar oynadık. Sürekli antrenman ve yol yorgunluğu ile geçti. Emek verdik, emeklerimizin karşılığını aldığımız için çok mutluyuz. Taraftarları mutlu ettiğimiz için de çok mutluyuz. Çok teşekkür ediyorum destek olan herkese, Trabzon’a, Malatya’ya Sivas’a. Final Four’da direk eleme maçlarına gideceğiz. Dönüşü olmayan maçlara gideceğiz. Orada da önce ilk maçı sonra ikinci maçı kazanıp tarih yazmak istiyoruz. İlk defa final oynayıp şampiyon olmak istiyoruz." ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor