Büyüksün Ziya Hoca

Serkan Balcı, Ziya Doğan'ın kendileri için büyük avantaj olduğunu söyledi. Genç yıldız, “Antrenör hırslı ve aç olacak. Bunları bize de yansıtıyor” dedi'Biz de çok iddialıyız'Uzun uğraşlardan sonra Fenerbahçe'den Trabzonspor'a transfer olan Serkan Balcı, s

Büyüksün Ziya Hoca


Serkan Balcı, Ziya Doğan'ın kendileri için büyük avantaj olduğunu söyledi. Genç yıldız, “Antrenör hırslı ve aç olacak. Bunları bize de yansıtıyor” dedi

'Biz de çok iddialıyız'
Uzun uğraşlardan sonra Fenerbahçe'den Trabzonspor'a transfer olan Serkan Balcı, sonunda konuştu... Takım olarak ortak amaçlarının Bordo-Mavili ekibi layık ve hasret kaldığı yere ulaştırmak olduğunu söyleyen genç yıldız, “Hocamızın da belirttiği gibi iyi yoldayız. Ligin bu sezon geçen sezondan daha çekişmeli geçeceğini düşünüyorum ve biz de en az rakiplerimiz kadar iddialı bir takımız” ifadesini kullandı.

'Küpemiz sorun oluyor'
Ziya Doğan'a övgü yağdıran Serkan Balcı, hocalarının kendilerine katkısının pozitif olduğunu söyledi. Karadeniz ekibinin futbolcusu, “Teknik adam hırslı, aç olacak. Ziya hoca da böyle ve bunu bize aktarıyor” diye konuştu.

Türk futbolcusuna bakış açısından da yakınan Bordo-Mavili oyuncu, “Örneği ben ya da diğer Türk oyuncular küpe takınca sorun oluyor ama yabancılar sempatik görülüyor. Bu çifte standart bazen can sıkıyor” dedi.

Fanatik





HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor