Büyükşehirsporlu karateciler fırtına gibi

Trabzon Büyükşehir Belediyespor erkek ve bayan karate takımları şampiyon oldu.

Büyükşehirsporlu karateciler fırtına gibi

23-25 Ağustos tarihleri arasında Rize’de yapılan Uluslararası Karadeniz ve Hazar Ülkeleri Karate Şampiyonasında Trabzon Büyükşehir Belediyespor erkek ve bayan karate takımları şampiyon oldu.

12 ülkeden bin 380 sporcunun katıldığı şampiyonada Keyda Nur Çolak, Nilgün Mollaoğlu ve Ceren Aybüke Demiral’dan oluşan Büyük bayanlar karate takımı şampiyon olarak önemli bir başarıya imza attı. 

Şampiyonada ayrıca Muhammet Burakcan Kılıç, Hüseyin Altundal ve Resul Berkcan Kılıç’tan oluşan erkek karate takımı da şampiyon olarak Trabzon’u en iyi şekilde temsil etti.

Aynı zamanda Türkiye karate milli takımında da yer alan Büyükşehir Belediyesporlu karateciler çok çalışarak gelecekte daha büyük başarılara ulaşmayı hedeflediklerini söyledi.

Trabzon Büyükşehir Belediyespor karate takımı hocası Hasan Kılıç planlı ve programlı çalışmalarını sürdürerek gerek ulusal ve gerekse uluslararası turnuvalarda aldıkları şampiyonluklarla Trabzon’u ve Türkiye’yi en iyi şekilde temsil etmenin gayreti içerisinde olduklarını söyledi. Kılıç sporcularına daha çok destek verilmesi halinde gelecekte çok daha büyük başarılara imza atacaklarına inandıklarını söyleyerek Belediyespor Başkanı Nihat Demir ve Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’na desteklerinden ötürü teşekkür etti. 

Belediyespor Kulüp Başkanı Nihat Demir, kulüp olarak spora ve sporcuya en iyi hizmeti vermenin gayreti içerisinde olduklarını belirterek başarılarından ötürü karatecileri tebrik etti. 

Büyükşehirsporlu karateciler fırtına gibi

Büyükşehirsporlu karateciler fırtına gibi

Büyükşehirsporlu karateciler fırtına gibi

Büyükşehirsporlu karateciler fırtına gibi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor