Büyükaydın: Alnımızın akıyla çıkacağız

Yılmaz Büyükaydın, eski başkan Şadri Şener'in Trabzon Adliye'sine gelerek duruşmaya katılması sırasında açıklamalarda bulundu.

Büyükaydın: Alnımızın akıyla çıkacağız

Trabzonspor Kulübü eski Başkanı Sadri Şener döneminde yöneticilik yapan Yılmaz Büyükaydın, eski başkan Şadri Şener'in Trabzon Adliye'sine gelerek duruşmaya katılması sırasında açıklamalarda bulundu.

Büyükaydın, "Bu kadar büyük mücadeleler verdik. Şike döneminde lekeli çıksa başka şeyler konuşulurdu. O dönemde yapılan suçlamalarla adliyede dava ediliyor. İnşallah bugün başkanımız gerekli ifadeyi verdikten sonra alnımızın akıyla buaradan çıkacağız. olayı sahiplenme duygusu var. o zamanki şartları hep birlikte mücadele verdik. İstanbul adliyelerinde verdiğimiz mücadeleyi unutmuyoruz. Dışardaki insanlara malzeme veriyoruz. Bunlar şık olmayan şeyler" dedi. Trabzonspor Başkanı Hacıosmanoğlu'na da göndermede bulunan Büyükaydın, "Bugüne kadar hangi kelimeleri konuşmuş hangilerini yapmış. Bu zamana kadar kaç teknik adam geldi. Hiçbir teknik direktör çalışmadan milyon euroları alıp gidiyorlar." dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor