"Büyük Trabzonspor'un küçük başkanı!"

Haber61.Net – Özel Haber – İbrahim Hacıosmanoğlu’nun "görevden aldım" dediği Engin Kara'dan flaş açıklamalar.Trabzonspor yönetim kurulundan istifa eden Engin Kara, Haber61TV’ye katılarak açıklamalarda bulundu.Kara, “ Sayın Hacıosmanoğlu  büyük Trabzonspor

"Büyük Trabzonspor'un küçük başkanı!"

Haber61.Net – Özel Haber – İbrahim Hacıosmanoğlu’nun "görevden aldım" dediği Engin Kara'dan flaş açıklamalar.

Trabzonspor yönetim kurulundan istifa eden Engin Kara, Haber61TV’ye katılarak açıklamalarda bulundu.

Kara, “ Sayın Hacıosmanoğlu  büyük Trabzonspor’un büyük koltuğunun küçük başkanıdır. Bir canlı yayında bana bu sözleri söylemesi çok aciz bir durumdur. Bundan 14 gün önce bir olay yaşandı. Türközü başkan yardımcısı olmak istedi. Haber61 haberi Bende engelledim. Bu doğru, fakat bana neden Çakıroğlu ile görüşüyorsun diyerek tepki gösterdi. Biz seçimi kazandığımız zaman Bosna’ya gittiler.”dedi.

BOSNA'YA SÖZ VERDİLER

Murat Türközü ile Başkan Hacıosmanoğlu’nun sözlerini tutmadığını ifade eden Kara, “ Bunlar sözlerini tutmadı. Orada Mustafa diye bir arkadaşa malzeme yollayacağız dedi. Bana söz verdi Bosna’ya getireceğim dedi. Fakat sözünü tutmadı. Bende Genel Müdüre depoda satılmayan malzemelerden yollayın dedim. Türközü, Ali Uzunay bunlar vasfı olmayan tipler. Çocuk ağlayarak yanıma geldi. "Abi Murat Türközü bir anneme küfür etmedi" dedi. Bende Türközü’ne bu çocuğun hali ne, sana yakışıyor mu dedim.”ifadelerini kullandı.haber61

BEN CEBİMDEN ÖDEDİM

Haber61'e tüm çıplaklığı ile olayları anlatan Kara,” Ben dışarı adam çağırmadım ve kesinlik yumruk atmadım. Sonrasında bana Türközü sen nasıl karışırsın bu işe dedi. Sonra bana karşı başkanı arıyorlar. Sonrasında malzemeleri geri koyun dediler ve çocuğa verdikleri sözü tutmadılar. Şuanda orada yapmak istedikleri olay da beni oradan dışlamaktır. Sebahattin Çakıroğlu ile başkan arasındaki gerginliklerden haber61 haberi faydalandılar.”dedi.

KULÜBÜ ZARAR UĞRATMAK İSTEDİLER

Kara, “ Koskoca başkanın sözünü tutmak için cebimden para vererek yolladım. Nedeni ise Trabzonspor başkanın sözü dışarıda kalmasın. Bosingwa’nın kullandığı arabayı kulübe satmak için uğraştılar. 100 bin TL’lik arabayı kulübe fazla göstererek satmak istediler. Kulübü zarara uğratmak için uğraştılar. Biz bunları engelledik sonra olan oldu. Ben onun adamlığına inandım ve aday oldum. Benim istifa etmemin sebebi ise başkan herkesi yemeğe çağırıyor ancak bizlere yer vermemesi.”ifadelerini kullandı.

BAŞKAN NEDEN TARAFTARLA KONUŞTU

Kara, “ Maçta çıkan olayları araştıracağım diyor. Kendisinin adamı olan stat müdürü kendi hataları bunlar kendisi yapmış olduğu yanlışlar sonra çıktı sorun yarattı. Maç öncesi ne konuştun neler konuştun bunlarla haber61 haberi sen toplantı yaptın. Neden yaptın bunlar suç bunlarla sen ne konuştun. Açıkla bunları sen o insanlarla buluşarak suç işledin oraya gelmeyen grupları çağırdın ne dedin onlara.”dedi.

TRABZONSPOR’U REZİL ETTİ

Kara, “Bugün yapmış olduğu açıklamayı aslında benim kulüpteki odamda yapacaktı. Nedeni ise kendine göre bir yere sinyal vermekti. Ben hemen o olaya müdahale ettim ve ona bu toplantıyı yaptırmadım. Sonra çıktı Avni Aker’de yaptı. Trabzonspor’u rezil etti bitirdi bizi. Rezil etti bir tuhaf adam.”şeklinde konuştu

Kara, “ Talimat veriyor hemen onun odasını boşaltın diyor. Bende kulübe gittim ve dedim ki  kesinlikle oraya kimse dokunamaz . Bende odayı boşalttım ve sonrasında oraya gelerek ben açıklama yapacağım dedim yapmadı. Trabzonspor'dan acil olarak istifa etmesi gerek ve kongre yapması gerek. Haber61 haberi Çünkü güvenirliğini yitirdi. Ben kendisine inanmıyorum. Kupa Avrupa'dan yola çıktı dedi. Bu kesinlikle yalandır.”dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor