Büyük şok! Yıldız futbolcu...

Çeyrek final mücadelesinde Kolombiya ile karşılaşan Brezilya’da Neymar şoku yaşanıyor. Kolombiya’nın sağ beki Zuniga’nın sert müdahalesiyle sakatlanan Neymar’ın turnuvayı kapattığı açıklandı.Yerel medyaya konuşan takım doktoru Rodrigo Lasmar Neymar’ın omu

Büyük şok! Yıldız futbolcu...

Çeyrek final mücadelesinde Kolombiya ile karşılaşan Brezilya’da Neymar şoku yaşanıyor. Kolombiya’nın sağ beki Zuniga’nın sert müdahalesiyle sakatlanan Neymar’ın turnuvayı kapattığı açıklandı.

Yerel medyaya konuşan takım doktoru Rodrigo Lasmar Neymar’ın omurgasında kırık olduğunu ve turnuvayı kapattığını söyledi: “Aslında durum sanıldığı kadar korkutucu değil. Ameliyat gerektirecek bir durum yok. İyileşme sürecini 4 ile 6 hafta arası olarak düşünüyoruz. Ama yine de konuşmak için henüz erken. Bazı testlerden daha geçecek.”

Müdahaleyi yapan Zuniga ise kasıtlı olarak bir şey yapmadığını söylerken, “Normal bir hareketti. Ben kimseyi sakatlamak için oynamam. Sadece ülkem adına formamı terletmeye çalışıyorum” ifadelerini kullandı.

LeBron James, Kobe Bryant, Usain Bolt gibi spor dünyasının ünlü isimleri de Twitter hesapları aracılığıyla Neymar’a geçmiş olsun dileklerinde bulundular.  

Çok sayıda Brezilyalı taraftar da Neymar'ın kaldırıldığı hastaneye gelerek ona destek oldular. 

Brezilya 8 Temmuz Salı günü yarı final mücadelesinde Almanya ile karşılaşacak. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor