Bütün branşlara destek olmalıyız

Trabzon Esnaf Odaları Birliği Başkanı Metin Kara, göreve yeni atanan Gençlik ve Spor İl Müdürü Cemalettin Yazıcı'yı makamında ziyaret etti.Göreve yeni atanan Gençlik ve Spor İl Müdürü Cemallettin Yazıcı’yı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun temennisin

Bütün branşlara destek olmalıyız

Trabzon Esnaf Odaları Birliği Başkanı Metin Kara, göreve yeni atanan Gençlik ve Spor İl Müdürü Cemalettin Yazıcı'yı makamında ziyaret etti.

Göreve yeni atanan Gençlik ve Spor İl Müdürü Cemallettin Yazıcı’yı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulunan Trabzon Esnaf Odaları Birliği(TESOB) Başkanı Metin Kara, birliğimiz ve esnafımız sadece futbol değil  şehrimizdeki tüm spor branşlarında faaliyet gösteren sporcu kardeşlerimize elinden gelen desteği vermeye devam edecektir dedi.

TRABZONSPOR KAZANDIKÇA HERKES KAZANIYOR

Trabzonspor’un bu şehrin bir markası olduğunu da altını çizen Kara,”Şunu herkes bilsin ki Trabzonspor başarılı oldukça-Trabzonspor kazandıkça herkes kazanacaktır.Hepimize düşen görev takımımıza sonun kadar destek olmaktır.Trabzonspor esnafımızın aynasıdır.O aynaya bizim vizyonumuz ve misyonumuzdur” dedi.

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor