Busenaz'dan ASKF'ye ziyaret!

Boks antrenörü Cahit Süme ve sporcusu Busenaz Sürmeneli ASKF Yönetim Kurulu’nu ziyaret etti.ASKF Başkanı Cahit Erdem yaptığı konuşmada Boks branşında yıldız ve genç bayanlar Dünya Şampiyonasında birinci olarak Trabzon’un ismini dünyaya duyuran Busenaz Sür

Busenaz'dan ASKF'ye ziyaret!

Boks antrenörü Cahit Süme ve sporcusu Busenaz Sürmeneli ASKF Yönetim Kurulu’nu ziyaret etti.

ASKF Başkanı Cahit Erdem yaptığı konuşmada Boks branşında yıldız ve genç bayanlar Dünya Şampiyonasında birinci olarak Trabzon’un ismini dünyaya duyuran Busenaz Sürmeneli ile gurur duyduklarını,  güreşte Selçuk Çebi’den sonra bir kızımızın da dünya şampiyonu olma mutluluğunu bize yaşattığını belirterek bundan sonrada aynı başarıyı beklediklerini söyledi;

Boks antrenörü Cahit Süme’de ASKF de böyle güzel bir karşılama yapmasından dolayı gurur duyduklarını, son yıllarda ASKF ‘nin futbol dışındaki branşlara çok önem verdiğini, sporcuların geçen yıl olduğu gibi bu yılda ödüllendirilmelerinin kendilerine güveni artıracağını, önümüzdeki şampiyona programına bugünden çalışmalara başlayacaklarını ve başarılarının devamının  geleceğini anlattı.

Dünya şampiyonu Busenaz’ı ASKF yönetimi ödüllendirerek başarılar diledi. Busenaz fazla konuşmak istemiyorum benim konuşacağım yerler ringlerdir diyerek hedefini belirlemiş oldu.

Trabzon’daki gazetecilerin spor muhabirleri ile ASKF lokalinde yapılan spor sohbetinden sonra  Cahit Süme ve Busenaz Sürmeneli ASKF’nin yaptığı hizmetlere teşekkür ederek ASKF’den ayrıldılar.                 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler