Busenaz'a TTSO'dan ödül!

Yıldız ve Genç Kızlar Boks Şampiyonasında dünya Şampiyonluğunu kazanan Trabzonlu Sporcu Busenaz Sürmeneli antrenörü Cahit Süme ile Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti. TTSO’nun altın madalya ile ödüllendirdiği dünya şampiyonu başarılı sporcu z

Busenaz'a TTSO'dan ödül!

Yıldız ve Genç Kızlar Boks Şampiyonasında dünya Şampiyonluğunu kazanan Trabzonlu Sporcu Busenaz Sürmeneli antrenörü Cahit Süme ile Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti. TTSO’nun altın madalya ile ödüllendirdiği dünya şampiyonu başarılı sporcu ziyarette olimpiyat şampiyonluğu sözü verdi.

Başkan M.Suat Hacısalihoğlu Tayvan’ın Taipei kentinde rakibi Çinli Lu Zhang’ı yenerek 75 kiloda şampiyonluğu kazanan Busenaz Sürmeneli’nin Trabzon’un tanıtımına büyük katkı verdiğini söyledi. Başkan Hacısalihoğlu manevi değeri büyük olan bu başarının gelmesinde disiplinli çalışmanın yanı sıra Busenaz’ın bu spora kendini adamasının takdire şayan olduğunu söyledi. Hacısalihoğlu, “Bundan sonra da başarılarının devamını bekliyoruz. Bir sistem oturttunuz ve bütün arzumuz bu doğrultuda sizlerin başarılı olmasıdır. Maddi ve manevi olarak her zaman yanınızdayız” dedi.

16026.jpg

Antrenör Cahit Süme kazandıkları başarıların ardından duygularını insanlarla paylaşmak istediklerini belirterek, “İnşallah olimpiyat madalyasını aldığımız zamanda bu başarıyı herkesle paylaşacağız.” şeklinde konuştu.

2020 yılında yapılacak olimpiyatlara kadar önümüzdeki 18 yaş üstü Avrupa ve Dünya büyükler yarışmalarına katılacaklarını kaydeden Süme “Bizi bugünlerde destekleyenleri ve yanımızda olanları unutmayacağız.” şeklinde konuştu.

Başkan Hacısalihoğlu Antrenör Cahit Süme’ye plaket takdim ederken dünya şampiyonu Busenaz Sürmeneliye de altın armağan etti. Ödül töreninde Yönetim Kurulu Üyesi Tolga Avcı ve Genel sekreter Hakan Gürhan’da katıldı.

16028.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor