Busenaz Sürmeneli: “Hayallerime daha ulaşmadım”

Busenaz Sürmeneli açıklamalarda bulundu.

Busenaz Sürmeneli: “Hayallerime daha ulaşmadım”

2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları'nda boksta kadınlar 69 kiloda yarı finale çıkan Busenaz Sürmeneli, olimpiyat madalyasını garantiledi.

Ukraynalı rakibini mağlup eden Busenaz Sürmeneli karılaşma sonrasında yaptığı açıklamada “Madalya maçları her zaman zordur streslidir. Performansımızın hepsini göstermedik. Daha zor maçlar olacak. Türkiye’ye selamlar olsun. Boskta ilk olimpiyat madalyası gelecekte diğerleri de gelecek. Trabzonspor ile ilk olimpiyat madalyası oldu Hayallerime daha ulaşmadım daha var. Bir bir performansımızı artırarak devem edeceğiz. Arkamda çok görülmeyen kahramanlar var. Benim için elini kaldıran da eden herkese teşekkür ediyorum. Finale çıkmak için her şeyi yapacağım Rakibi önceden bildiği için daha iyi performans sergileyebilirdim ama daha zorlu maçlar olacağı için biraz sakladım kendimi. Ben kendime ve takımıma güveniyorum. İnşallah daha güzel başarılar gelecek.” dedi.

Antrenör Cahit Süme ise “Bronz madalya ile ilk defa olimpiyat madalyası kazandık Trabzon’a ve Trabzonspor’a ilk defa bir olimpiyat madalyası gidecek. İnşallah daha başarılar alarak bunu süslemek istiyoruz” dedi.


Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
10 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor