Bursasporlular serbest bırakıldı

Bursa'da Beşiktaş maçı öncesinde çıkan olaylarla ilgili olarak gözaltına alınan Bursaspor Yönetim Kurulu üyesi Avukat Öztürk Yazıcı, Bursaspor Genel Müdürü Osman Nuri Biçer ve kulübün bilet sorumlusu Sedat Ş. nöbetçi mahkeme tarafından serbest bırakıldı.O

Bursasporlular serbest bırakıldı

Bursa'da Beşiktaş maçı öncesinde çıkan olaylarla ilgili olarak gözaltına alınan Bursaspor Yönetim Kurulu üyesi Avukat Öztürk Yazıcı, Bursaspor Genel Müdürü Osman Nuri Biçer ve kulübün bilet sorumlusu Sedat Ş. nöbetçi mahkeme tarafından serbest bırakıldı.

Olayların ardından gözaltına alınan Yazıcı, Biçer ve Sedat Ş. gözaltı süresinin bulunmasına rağmen avukatlarının itirazı üzerine akşam saatlerinde adliyeye sevk edildi. Savcılık sorgusunun ardından 'örgüte bilerek ve isteyerek yardım etmek ve panik yaratacak şekilde tehdit oluşturmak' suçlamasıyla tutuklanmaları talebiyle sevk edilen 3 kişi nöbetçi mahkeme tarafından serbest bırakıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler