Bursasporlu yönetici tutuklandı

Çorlu'da çeşitli ihalelere fesat karıştırdıkları ve nitelikli dolandırıcılık yaptıkları iddiasıyla adliyeye sevk edilen Bursaspor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Sekreteri müteahhit Suat. M., Temizlik Firması ortaklarından Betül. O., Özgür O. ile Çor

Bursasporlu yönetici tutuklandı

Çorlu'da çeşitli ihalelere fesat karıştırdıkları ve nitelikli dolandırıcılık yaptıkları iddiasıyla adliyeye sevk edilen Bursaspor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Sekreteri müteahhit Suat. M., Temizlik Firması ortaklarından Betül. O., Özgür O. ile Çorlu Belediyesi Satın Alma biriminde görevli Hakan B., çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Çorlu Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatıyla 20 Haziran 2008 tarihinde Çorlu Belediyesi'ne düzenlenen operasyonun ardından, Başkan ve Başkan yardımcılarının tutuklandığı operasyonun son dalgasında Bursa'da gözaltına alınarak Çorlu'ya getirilen Bursaspor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Sekreteri müteahhit Suat. M. ile Temizlik Firması Genel Müdür Yardımcısı Betül O. ile Genel Müdürü Özgür O. ve Çorlu Belediyesi Satın Alma biriminde görevli Hakan B.'nin savcılık sorguları tamamlandı. Savcılık ifadelerinin ardından mahkemeye sevk edilen Suat M., Betül O. ve Özgür O., aldıkları toplam 27 milyon YTL'lik park bahçelerin bakımı ile temizlik ihalelerine fesat karıştırdıkları ve nitelikli dolandırıcılık yaptıkları iddiasıyla tutuklandı. Çorlu Belediyesi Satın Alma biriminde görevli Hakan B.'nin ise bu iki ihalelerde usulsüzlük yaptığı gerekçesiyle tutuklandığı öğrenildi.

Yaklaşık 4 saat süren mahkemenin ardından tutuklanan müteahhit Suat. M. ile Temizlik Firması Genel Müdürü Özgür O. ve Çorlu Belediyesi Satın Alma biriminde görevli Hakan B. Silivri L Tipi Cezaevi'ne, Temizlik Firması Genel Müdür Yardımcısı Betül O. ise Tekirdağ Kapalı Cezaevi'ne gönderildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor