Bursaspor'dan UEFA başvurusu

Bursaspor Kulübü Avrupa kupalarından 1 yıl men cezası almasına rağmen 4 klasörden oluşan UEFA Lisans başvurusunu dün İstanbul'da Türkiye Futbol Federasyonu'na (TFF) teslim etti.TFF'YE TESLİM EDİLDİTimsah Arena'nın gelirlerinin mevcut borçlara karşılık ola

Bursaspor'dan UEFA başvurusu

Bursaspor Kulübü Avrupa kupalarından 1 yıl men cezası almasına rağmen 4 klasörden oluşan UEFA Lisans başvurusunu dün İstanbul'da Türkiye Futbol Federasyonu'na (TFF) teslim etti.

TFF'YE TESLİM EDİLDİ

Timsah Arena'nın gelirlerinin mevcut borçlara karşılık olarak gösterildiği başvuruda Büyükşehir Belediyesi ile yapılan protokol de TFF'ye sunuldu.

MALİ FAİR PLAY BAŞVURUSU

Nisan ayında kulüplerin başvuruları değerlendirilecek ve en geç mayıs ayının 10. gününde de UEFA Ulusal Lisans kararları açıklanacak. Kulüp Lisans ve Mali Fair Play Talimatı'nda belirtilen tarihler kapsamında Ulusal Kulüp Lisans başvurusunu geç yapan kulüpler veya Ulusal Kulüp Lisans sistemine başvurmayan kulüplere talimatta belirtilen yaptırımlar uygulanacak.

Ayrıca, kendilerine verilen süre içinde eksikleri tamamlamayanlara, kulübün bulunduğu lige ve yerine getirilmeyen kritere göre çeşitli cezalar verilecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler