Bursaspor'dan UEFA açıklaması!

Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı, UEFA’dan aldığımız bir cezamız vardı. Onunla ilgili duruşma istemiştik. O davada sonuçlandı ve cezamız bu yıl sona erdi. Önümüzdeki sezon hak kazanmamız halinde Avrupa Kupalarında yer alacağız" şeklinde konuştu.Bursaspor

Bursaspor'dan UEFA açıklaması!

Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı, UEFA’dan aldığımız bir cezamız vardı. Onunla ilgili duruşma istemiştik. O davada sonuçlandı ve cezamız bu yıl sona erdi. Önümüzdeki sezon hak kazanmamız halinde Avrupa Kupalarında yer alacağız" şeklinde konuştu.

Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı, Bursa Ticaret Lisesi’nin 73. Geleneksel Lokma Gününe katıldı. Lise bahçesinde düzenlenen lokma gününde konuşan Bölükbaşı, kendisinin de bu okuldan mezun olduğunu belirterek, "Bu okulun bahçesinde çok antrenman yaptım. Okulumuzun futbol takımında da 3 yıl görev yaptım. Eski futbolcu arkadaşlarımda burada. Az önce nostalji yaptık 11/B sınıfındaki sırama oturdum. Birçok okul var fakat bu okulun yeri ve önemi çok ayrı. Bursa’yı idare edenler ve başarılı iş adamlarının yüzde doksanı bu okuldan mezun. Bizi yetiştiren hocalarımızı saygı ve sevgi ile selamlıyorum. Ticaret Lisesi mezunu olmaktan çok onurlu ve gururluyum. Sürekli okulun düzenlediği etkinliklere katılmaya çalışıyorum” dedi.

"3 YIL BOYUNCA KULÜBE HİZMET EDECEĞİM"

Kulüp ile ilgili bilgiler veren Bölükbaşı, "Bursaspor’a gelince bu benim ikinci dönem başkanlığım, ilk dönemde olağanüstü kongre ile gelmiştim. Şimdi olağan kongre ile seçildim. İnşallah 3 yıl boyunca bu kulübe hizmet edeceğim. Biz başarılı olmak arzusundayız. Bursa Türkiye’nin en büyük şehirlerinden biri, Bursaspor Bursa’nın incisi. Kupalara ve şampiyonluğa oynaması gereken bir takım. Geçen yıl geldiğimizde biraz motivasyonu düşük bir takımımız vardı daha sonra iyi bir takım oluşturduk. Fakat hak ettiğimiz yerde ligi bitiremedik. Türkiye Kupasında final oynadık fakat kupayı kazanamadık. Bu sezon ve bundan sonraki sezonlar inşallah hak ettiğimiz kupaları kazanacağız" diye konuştu.

"TAKIMIMIZA KATKI SAĞLAYACAK OYUNCULARLA GÖRÜŞÜYORUZ"

Transfer çalışmalarının son hızla devam ettiğini belirten Başkan Bölükbaşı, "Ertuğrul Sağlam hocamızla anlaşma sağladık. Transferde de çalışmalarımız sürüyor. Takımımıza katkı sağlayacak oyuncular ile görüşüyoruz. Takımımızdan ayrılan oyunculardan daha etkilileri ile görüşüyoruz, bundan kimsenin şüphesi olmasın. Salı günü bazı arkadaşlarımızla sözleşme imzalayacağız. Hafta sonuna doğru da diğer futbolcu arkadaşlarımızla olan anlaşmalarımızı kamuoyu ile paylaşacağız. Öte yandan UEFA’dan aldığımız bir cezamız vardı. Onunla ilgili duruşma istemiştik. O davada sonuçlandı ve cezamız bu yıl sona erdi. Önümüzdeki sezon hak kazanmamız halinde Avrupa Kupalarında yer alacağız" şeklinde konuştu

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler