Bursaspor'da istifa sesleri!

Bursaspor Kulübü Disiplin Kurulu Üyesi Muzaffer Önadım, Cumhuriyet Savcılığı'nca yürütülen soruşturma nedeniyle görevinden istifa edeceğini açıkladı ve mevcut yönetimi de istifaya çağırdı.Yeşil beyazlı kulüpte yaşanan gözaltılar ve soruşturmaların yankısı

Bursaspor'da istifa sesleri!

Bursaspor Kulübü Disiplin Kurulu Üyesi Muzaffer Önadım, Cumhuriyet Savcılığı'nca yürütülen soruşturma nedeniyle görevinden istifa edeceğini açıkladı ve mevcut yönetimi de istifaya çağırdı.

Yeşil beyazlı kulüpte yaşanan gözaltılar ve soruşturmaların yankısı devam ederken, Bursaspor Kulübü Disiplin Kurulu Üyesi Muzaffer Önadım yaptığı açıklamada, görevinden istifa edeceğini açıkladı. Bursaspor'un sahipsiz olmadığını, yeşil beyazlı kulübün Türkiye'ye mal olmuş büyük bir kulüp olduğunu ifade eden Önadım, "Bursaspor'da buna tenezzül edecek insan olduğuna inanmak istemiyorum. Ama yargıya da güveniyorum. Bu şartlar altında bütün mevcut yönetimi de istifaya davet ediyorum. Ben de istifamın kamuoyunu sunuyorum. Suçlanan yöneticilerimiz, adalet karşısında aklanana kadar önce Bursaspor'un menfaatlerini düşünmek zorundadır. Daha fazla Bursasporumuzun küçük düşürülmesini istemiyorum. Bursaspor sahipsiz değildir. Bu olaylar atlatılacaktır. Umarım bu arkadaşlar aklanırlar. Eğer adalet önünde de suçları sabitse, eğer bu işler doğruysa onları da lanetliyorum. Ama doğru değilse bu arkadaşları başımızın tacı yapmaya hazırız. Gerekli mercilerin ve Bursa halkının Bursaspor'u sahipsiz bırakmamasını istiyorum. İçimiz kan ağlıyor. Tüm Türkiye'ye bu şekilde tanıtıldığımız için üzgünüz. Suçlanan insanlarla birlikte aynı yerde görev yapamam. İnşallah masumdurlar ve aklanırlar. Yargıya ve adalete güveniyoruz" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor