Bursaspor'da gözaltılar sürüyor

Bursaspor ile ilgili yürütülen soruşturma kapsamında, hakkında yakalama kararı bulunan eski yöneticilerden Mesut Mestan, emniyete geldi.Alınan bilgiye göre, ''Usulsüzlük ve zimmete para geçirme'' iddiasıyla yürütülen soruşturma çerçevesinde, hakkında yaka

Bursaspor'da gözaltılar sürüyor

Bursaspor ile ilgili yürütülen soruşturma kapsamında, hakkında yakalama kararı bulunan eski yöneticilerden Mesut Mestan, emniyete geldi.

Alınan bilgiye göre, ''Usulsüzlük ve zimmete para geçirme'' iddiasıyla yürütülen soruşturma çerçevesinde, hakkında yakalama kararı bulunan eski yönetici Mesut Mestan, Bursa Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne geldi.

Burada ifadesi alınan Mestan, işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi.

Bir dönem Bursaspor Kulübü Futbol Şube Sorumluluğu görevini yürüten daha sonra yönetim kurulu kararıyla üyelikten ihraç edilen Mesut Mestan'ın, yurt dışında olduğu belirtilmişti.

Soruşturma çerçevesinde daha önce Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı'nın da aralarında bulunduğu 4 kişi tutuklanmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler