Bursaspor’da Dzsudzsak Krizi

Bursaspor'un, Konyaspor ile oynadığı müsabakada kırmızı kart gören Macar futbolcu Baladz Dzsudzsak'ın salı günü yapılan antrenmanın ardından izinsiz olarak ülkesine gittiği iddia edildi. Yeşil-beyazlı takımda Balazs Dzsudzsak, sıkıntısı yaşanıyor. Sezon b

Bursaspor’da Dzsudzsak Krizi

Bursaspor'un, Konyaspor ile oynadığı müsabakada kırmızı kart gören Macar futbolcu Baladz Dzsudzsak'ın salı günü yapılan antrenmanın ardından izinsiz olarak ülkesine gittiği iddia edildi.

Yeşil-beyazlı takımda Balazs Dzsudzsak, sıkıntısı yaşanıyor. Sezon başında büyük umutlarla transfer edilen ve şuana kadar istenilen performansı gösteremeyen Dzsudzsak'ın izinsiz olarak ülkesine gittiği ortaya çıktı. Para cezası verildiği iddia edilen oyuncuyla alakalı çarşamba gününden bu yana noter tespiti yapıldı.

ÜLKESİNDE YILIN SPORCUSU SEÇİLDİ

Öte yandan Bursaspor'da istenilen performansı bir türlü ortaya koyamayan Macar futbolcu ülkesinde düzenlenen Megyei Prima Ödüllerinde yılın sporcusu seçildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler