Bursaspor'a 2 gözaltı daha!

Bursaspor Kulübü Müdürü Osman Nuri Biçer ve bilet satış sorumlusu Sedat Ş.'nin ardından Bursaspor Kulüp Avukatı Öztürk Yazıcı ve Teksas tribün lideri Selim Kurtulan da gözaltına alındı.Olaylar nedeniyle iptal edilen Bursaspor-Beşiktaş maçıyla ilgili gözal

Bursaspor'a 2 gözaltı daha!

Bursaspor Kulübü Müdürü Osman Nuri Biçer ve bilet satış sorumlusu Sedat Ş.'nin ardından Bursaspor Kulüp Avukatı Öztürk Yazıcı ve Teksas tribün lideri Selim Kurtulan da gözaltına alındı.

Olaylar nedeniyle iptal edilen Bursaspor-Beşiktaş maçıyla ilgili gözaltılar sürüyor. Son olaak Bursaspor Kulüp Avukatı Öztürk Yazıcı, bir gazetede çıkan bedelsiz bilet satışları ile ilgili yaptığı açıklama sebebiyle gözaltına alındı. Yazıcı'nın, 'savcılık bedelsiz biletle ilgili önüne geleni içeri alıyor' dediği belirtildi. Ayrıca bugün Bursasporun tribün liderlerinden Selim Kurtulan, Bursaspor - Beşiktaş maçı öncesinde çıkan olaylar ve bedelsiz biletlerin taraftarlardan bazılarında çıkması ile ilgili savcılık tarafından yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alındı. Polis tarafından evine iki kez baskın düzenlenen amigo Selim, avukatıyla birlikte Bursa Adliyesine geldi.

Kurtulan, savcının talimatı ile polis taafından gözaltına alındı. Adliye çıkışında gözaltına alınması ile ilgili soruları yanıtlayan Selim Kurtulan, "Gözaltına alınmadım, ben kendim geldim. Savcı beye ifade vermeye. Savcı bey beni emniyete yönlendirdi. Hepsine teşekkür ediyorum." dedi.

Gözaltına alınmadığını belirten tribün lideri, iki polis eşliğinde emniyete götürüdü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor