Bursaspor'a 1 maç daha ceza!

Bursa'a bir maç daha ceza geldi. Futbol Fedrasyonu Yönetim Kurulu ve Disiplin Kurulu'nun vermiş olduğu kararlarla Bursaspor bundan sonra sahasında oynayacağı 6 karşılaşmayı tarafsız sahada, seyircisiz olarak oynayacak. Olayların çıktığı gün müsabaka oynan

Bursaspor'a 1 maç daha ceza!

Bursa'a bir maç daha ceza geldi. Futbol Fedrasyonu Yönetim Kurulu ve Disiplin Kurulu'nun vermiş olduğu kararlarla Bursaspor bundan sonra sahasında oynayacağı 6 karşılaşmayı tarafsız sahada, seyircisiz olarak oynayacak. Olayların çıktığı gün müsabaka oynanmamasına rağmen stada alınan taraftarların polisle çatışması, polisin biber gazı sıkmak zorunda kalması ve Beşiktaş'ın soyunma odasına saldırılması neticesinde Bursaspor'a bir maç daha ceza verildi. Futbol federasyonu 5, disiplin kurulu 1 maç ceza verirken, Bursaspor'un 3 deplasman maçına da seyircisi alınmayacak. Böylelikle Bursaspor'un cezası 9'a çıkmış oldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor