Bursaspor, Süper Kupa Finalini Ankara'da oynamak istiyor

BURSASPOR'un Ağustos ayının ilk haftasında Galatasaray ile oynayacağı Süper Kupa finali için Bursaspor Kulübü Başkanı Recep Bölükbaşı yaptığı açıklamada, "Bizim tercihimiz Erzurum değil, Ankara" dedi.  Doğan Haber Ajansı’na (DHA) açıklamada bulunan Recep

Bursaspor, Süper Kupa Finalini Ankara'da oynamak istiyor
BURSASPOR'un Ağustos ayının ilk haftasında Galatasaray ile oynayacağı Süper Kupa finali için Bursaspor Kulübü Başkanı Recep Bölükbaşı yaptığı açıklamada, "Bizim tercihimiz Erzurum değil, Ankara" dedi. 
 
Doğan Haber Ajansı’na (DHA) açıklamada bulunan Recep Bölükbaşı Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören’in Süper Kupa Finali için Erzurum ve Şanlıurfaa önerisine açıklık getirdi. 
 
Recep Bölükbaşı kendilerine ilk olarak Antalya ve Mersin stadyumlarının önerildiğini ancak sonrasında havanın sıcak olabileceği için Erzurum önerisinin yine Türkiye Futbol Federasyonu tarafından önerildiğini açıkladı. Kendilerinin Erzurum ile ilgili bir talebi olmadığını ifade eden Bölükbaşı taraftarların daha rahat ulaşım sağlayacağı ve destek bakımından sıkıntı yaşamayacakları Ankara’yı istediklerini açıkladı.
 
TERCİHİMİZ ANKARA
 
Başkent’te oynamalarının kendileri açısından önemine dikkat çeken Bölükbaşı "Hem Bursa’dan gelecek taraftarımız hem de kardeş kulübümüz Ankaragücü taraftarının desteği ile kupayı almak istiyoruz. Ancak tabiî ki maçın oynanacağı yerle ilgili kesin kararı Türkiye Futbol Federasyonu verecek"dedi.
 
YABANCILARA TEKLİFLERİ YAPTIK
 
Bursaspor olarak dış transfer çalışmalarını sürdürdüklerine dikkat çeken, Başkan Recep Bölükbaşı, "Biz almayı düşündüğümüz yabancı futbolculara tekliflerimizi ilettik. Onlar değerlendireceklerini belirttiler. Önerilerimizi kabul ederlerse, önümüzdeki hafta içerisinde imzaları attırırız" şeklinde konuştu.
 
OYUNCULARIMIZA ÇOK TEKLİF VAR
 
Bursaspor Kulübü Başkanı Recep Bölükbaşı gündemde olan Volkan Şen ve Ozan Tufan’ın Fenerbahçe’ye transferiyle ilgili olarak ta, "Ben oyuncularımı hiçbir zaman satacağım demedim. İyi bir teklif olursa değerlendirebileceğimizi söyledim. Gerçekten oyuncularımıza çok teklif var. Bu doğru. Ancak bugüne kadar bize şu oyuncuyu istiyoruz diye yazılı teklif gelmedi. Teklif yapılırsa oturur değerlendiririz" diyerek açıklamalarını noktaladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler