Bursaspor Ordu'ya geliyor

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Orduspor maçıyla galibiyet serisi başlatmak istediklerini söyledi.Sağlam, Yenişehir Havaalanı'nda gazetecilere yaptığı açıklamada, Orduspor ile yapacakları maçın hazırlıklarını tamamladıklarını belirtti. Haftala

Bursaspor Ordu'ya geliyor

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Orduspor maçıyla galibiyet serisi başlatmak istediklerini söyledi.

Sağlam, Yenişehir Havaalanı'nda gazetecilere yaptığı açıklamada, Orduspor ile yapacakları maçın hazırlıklarını tamamladıklarını belirtti.

 Haftalardır iyi oynadıklarını ancak ortaya koydukları mücadelenin karşılığını alamadıklarını ifade eden Sağlam, ''Futbol kalitemizi biraz daha artırıp, kazanacak futbolu ortaya koyup, bu maçın moraliyle pazar günü de güzel bir maç oynayacağımıza inanıyorum. Orduspor maçıyla galibiyet serisini başlatmak istiyoruz. Orada iyi bir mücadeleyle kazanmayı arzu ediyoruz'' diye konuştu.

 Sağlam, kaybettikleri maçlara bakıldığında iyi oyun ortaya koyduklarını hatırlatarak, şunları kaydetti:

 ''Beşiktaş ve Galatasaray maçları ile en son Trabzonspor karşılaşmasında kazanabilecek oyun kalitesini ortaya koyup, pozisyonlar bulduk. İyi mücadele ettik ama maalesef istediğimiz sonucu elde edemedik. Futbolseverler ve futbol otoritesinin 'Bugün Bursaspor kaybetmeyi hak etti' diyeceği mücadele ve futbolu ortaya koymadık. Bu açıdan geleceğe umutla bakıyorum.''

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor