Bursaspor Mersin İdmanyurdu'nu devirdi

Spor Toto Süper Lig'in 17. haftasında Bursaspor ile Mersin İdman Yurdu karşı karşıya geldi. Hamza Hamzaoğlu yönetiminde üçüncü maçına çıkan Bursaspor, ilk yarısını 1-0 yenik durumda kapattığı Mersin İdman Yurdu karşısından 2-1'lik galibiyetle ayrıldı.  M

Bursaspor Mersin İdmanyurdu'nu devirdi

Spor Toto Süper Lig'in 17. haftasında Bursaspor ile Mersin İdman Yurdu karşı karşıya geldi. Hamza Hamzaoğlu yönetiminde üçüncü maçına çıkan Bursaspor, ilk yarısını 1-0 yenik durumda kapattığı Mersin İdman Yurdu karşısından 2-1'lik galibiyetle ayrıldı. 

Mersin İdman Yurdu karşısında özellikle maçın ilk yarısında etkisiz bir performans sergileyen Bursaspor, ikinci yarıya iyi başladı ve 47. dakikada Necid, 54. dakikada da Sercan Yıldırım ile golleri buldu. Mersin İdman Yurdu'nun tek golünü ise 37. dakikada Welliton kaydetti. Hamza Hamzaoğlu yönetimindeki ligdeki ilk galibiyetini alan Bursaspor, puanını 18'e yükseltti. 

Ekonomik kriz ile boğuşan ve futbolcuların alacaklarını ödeyemeyen Mersin İdman Yurdu ise geçtiğimiz hafta olduğu gibi bu hafta öne geçmesine rağmen sahadan puanla ayrılan taraf olamadı ve ligde 10 puanda kaldı. Öte yandan Mersin İdman Yurdu'nda takımın iki önemli ismi Prejuce Nakoulma ve Milan Mitrovic de forma giymedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler