Bursaspor Eskişehirspor

Bursaspor Eskişehirspor maçı saat kaçta, hangi kanalda, maç öncesi son durum ne? İşte detaylar Ziraat Türkiye Kupası B Grubu ikinci maçında Bursaspor Eskişehirspor ile karşılaşıyor. Bursa Atatürk stadında oynanacak olan müzabakayı Caner Ak yönetecek. Ak'ı

Bursaspor Eskişehirspor

Bursaspor Eskişehirspor maçı saat kaçta, hangi kanalda, maç öncesi son durum ne? İşte detaylar

Ziraat Türkiye Kupası B Grubu ikinci maçında Bursaspor Eskişehirspor ile karşılaşıyor. Bursa Atatürk stadında oynanacak olan müzabakayı Caner Ak yönetecek. Ak'ın yardımcılıklarını Murat Temel ve Ömer Tevfik Özkoç yapacak. Saat 20.00'de başlayacak karşılaşma A Spor ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

Karşılaşma öncesinde Bursaspor gruptaki ilk maçında deplasmanda Tepecikspor'u 3-2 mağlup etti ve 2. sırada yer aldı. Eskişehirspor ise Boluspor'u evinde 2-0 mağlup etti ve grupta ilk sırada yer aldı.

Bursaspor Eskişehirspor bugüne kadar 72 kez karşı karşıya geldi. Bu karşılaşmalardan 24'ünü Bursaspor kazanırken 23'ünü ise Eskişehirspor kzandı. Taraflar 25 karşılaşmada ise eşitliği bozamadı. Bursa'da oynanan karşılaşmalarda ise galibiyetlerde Bursaspor'un Eskişehirspor'a karşı 19'a 4 üstünlüğü bulunuyor. Taraftar bursa'da oynanan 13 karşılaşmada ise eşitliği bozamadı.

Bursasporson olarak Spor Toto Süper Lig'de deplasmanda Konyaspor'a 1-0 mağlup olurken Eskişehirspor da deplasmanda Başakşehirspor'a 2-1 mağlup oldu. 

Bursaspor ile Eskişehirspor son olarak 28.09.2015 tarihinde karşı karşıya geldiler. Bu müsabaka 2-0 evsahibi Bursaspro'un üstünlüğü ile sonuçlandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler