Bursaspor Boluspor'u devirdi

Ziraat Türkiye Kupası B Grubu 3. maçında Bursaspor, Balıkesir'de oynanan maçta Boluspor ile karşı karşıya geldi. 90 dakika sonunda Bursaspor karşılaşmadan 2-0'lık galibiyetle ayrılmayı başardı.  Bu sonucun ardından Bursaspor puanını 9'a yükseltirken, Bol

Bursaspor Boluspor'u devirdi

Ziraat Türkiye Kupası B Grubu 3. maçında Bursaspor, Balıkesir'de oynanan maçta Boluspor ile karşı karşıya geldi. 90 dakika sonunda Bursaspor karşılaşmadan 2-0'lık galibiyetle ayrılmayı başardı. 

Bu sonucun ardından Bursaspor puanını 9'a yükseltirken, Boluspor 3 puanda kaldı.

Mücadelenin ilk yarısının 17. dakikasında Bursaspor, Cristobal Jorquera'nın golüyle 1-0 öne geçmeyi başardı. Bu golden 3 dakika sonra Balazs Dzsudzsak attığı golle farkı 2'ye çıkardı. İlk 45 dakika Bursaspor'un 2 farklı üstünlüğü ile sona erdi.

Bursaspor ikinci yarıda da oyundaki üstünlüğünü sürdürdü. Yeşil-beyazlı ekip 90. dakikada Necid'in golüyle farkı 3'e çıkardı. Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve Bursaspor sahadan 3-0'lık galibiyetle ayrıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor