1461 Trabzon galip geldi! Süper Lig'in eski şampiyonu küme düştü

1461 Trabzon, Bursaspor karşısında galip geldi. Ev sahibi ekibin 3. Lig'e düşmesi kesinleşti.

1461 Trabzon galip geldi! Süper Lig'in eski şampiyonu küme düştü

2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden ve 1. Lig'e yükselme hesapları yapan 1461 Trabzon, 34. hafta mücadelesinde deplasmanda Bursaspor ile karşı karşıya geldi ve sahadan 2-1 galip ayrıldı.

Bordo mavili ekip mücadeleye Muzaffer, Erkam, Tarık, Taha Can, Hurşit, A.Emir, Hakan, Kerem, İlhan, M.Caner, Batuhan 11'i ile başladı.

Bursaspor'un 29. dakikada Çağatay Yılmaz ile bulduğu penaltı golüne engel olamayan 1461 Trabzon, 1-0 geri düştü. Karadeniz ekibi, 45. dakikada İlhan Depe ile skoru 1-1'e getirip soyunma odasına eşitlikle girdi. Karşılaşmanın son anlarında Atabey Çiçek ile öne geçen 1461 Trabzon, sahadan 2-1 galip ayrıldı.

Öte yandan 1461 Trabzon'da Ali Sühan Demirel son dakikalarda yediği kırmızı kart ile oyun dışında kaldı.

Bursaspor küme düştü

1461 Trabzon'un galibiyeti sonrası Bursaspor'un matematiksel olarak 2. Lig'de küme düşmesi kesinleşti. Yeşil beyazlı ekip yeni sezonda 3. Lig'de mücadele edecek.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor