Bursa'nın Trabzon'a gücü yetmiyor

Galatasaray mağlubiyetiyle puan tablosunda gerileyen Bursaspor, ligin 7'nci haftasında Trabzonspor'u konuk edecek. Son yıllarda yeşil beyazlı ekibin belalısı haline gelen Trabzonspor'a karşı Bursaspor'un şansı tutmuyor.Spor Toto Süper Lig'in 6 haftalık pe

Bursa'nın Trabzon'a gücü yetmiyor

Galatasaray mağlubiyetiyle puan tablosunda gerileyen Bursaspor, ligin 7'nci haftasında Trabzonspor'u konuk edecek. Son yıllarda yeşil beyazlı ekibin belalısı haline gelen Trabzonspor'a karşı Bursaspor'un şansı tutmuyor.

Spor Toto Süper Lig'in 6 haftalık periyodunda beklenen performansı gösteremeyen ve inişli çıkışlı bir grafik ortaya koyan Bursaspor, cumartesi günü Trabzonspor'u konuk edecek. İlk 6 haftada 3 galibiyet 3 mağlubiyet alan yeşil beyazlıların, Trabzonspor'a karşı ise başarılı bir istatistiği bulunmuyor. Ertuğrul Sağlam'lı Bursaspor'un ligde ikiden fazla maç yapıp da yenemediği tek takım ise Trabzonspor.

71'İNCİ RANDEVU

Bursaspor ile Trabzonspor daha önce ligde 70 kez karşılaştı. Bu maçların 37 tanesini Trabzonspor, 8 tanesini Bursaspor kazanırken 25 mücadele beraberlikle sonuçlandı. Daha önceki 70 maçta Bursaspor 46 gol atarken kalesinde 104 gol gördü. Bursaspor ligde evinde oynadığı 35 Trabzonspor maçının 8'ini kazandı 14'ünü kaybetti ve 13'ünde berabere kaldı. 35 maçta Bursaspor 33, Trabzonspor ise 44 gol attı.

SAĞLAM İLE 5 KEZ

Ertuğrul Sağlamlı Bursaspor'un ligde ikiden fazla maç yapıp da yenemediği tek takım ise Trabzonspor. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın yönetiminde 5 kez Trabzonspor ile karşılaşan Bursaspor, bu maçlarda 3 mağlubiyet 2 beraberlik alırken 2 gol atıp 6 gol yedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor