Bursalı Bayanlar kutlamaya hazır

Süper Lig'de şampiyonluk düğümünü çözecek maçlardan biri olan Bursaspor-Beşiktaş karşılaşmasına saatler kala Bursa, şampiyonluğu kutlamaya hazırlanıyor.Lig maratonunun sona ereceği maça günler öncesinden hazırlanan Bursa'da, cadde ve alışveriş merkezlerin

Bursalı Bayanlar kutlamaya hazır

Süper Lig'de şampiyonluk düğümünü çözecek maçlardan biri olan Bursaspor-Beşiktaş karşılaşmasına saatler kala Bursa, şampiyonluğu kutlamaya hazırlanıyor.

Lig maratonunun sona ereceği maça günler öncesinden hazırlanan Bursa'da, cadde ve alışveriş merkezlerindeki genç yaşlı herkes Bursaspor formasıyla dolaşıyor. Bursaspor forması giymeyenler de yeşil beyaz renklerin hakim olduğu giysileri tercih ederken, kentin Heykel, Santral Garaj, Çekirge, Fatih Sultan Mehmet Bulvarı'ındaki binalar ve işyerleri dev bayraklarla süslendi.

Maç saatini Atatürk Stadyumu yakınındaki Kültürpark'taki çay bahçelerinde geçiren taraftarlar ise şarkılar söyleyerek karşılaşmayı bekliyorlar.

Yüzlerini yeşil beyaza boyayan Seren Sakal ve Fatma Dikmen adlı öğrenciler, maç saatini sabırsızlıkla beklediklerini belirtirken, Tahtakale'de davul zurna çalan taraftara esnaf da çiftetelli oynayarak eşlik ediyorlar.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor