Bursa'da çoğu polis 34 yaralı!

Bursa Valisi Harput, Bursaspor-Beşiktaş maçının iptal edilmesine neden olan olaylarda, 25'i polis "34 kişinin hafif yaralandığını" bildirdi. Bursa Valisi Şahabettin Harput, Bursaspor-Beşiktaş maçının iptal edilmesine neden olan olaylar hakkında, "Çapulcu

Bursa'da çoğu polis 34 yaralı!

Bursa Valisi Harput, Bursaspor-Beşiktaş maçının iptal edilmesine neden olan olaylarda, 25'i polis "34 kişinin hafif yaralandığını" bildirdi.

 

Bursa Valisi Şahabettin Harput, Bursaspor-Beşiktaş maçının iptal edilmesine neden olan olaylar hakkında, "Çapulcu grubu diyebileceğim, sporla alakası olmayan, taraftar kılığına girmiş, taraftar dahi sayamayacağım, Bursasporlu olması katiyen mümkün olmayan, Bursasporlu gibi görünüp spora, Bursa'ya Türkiye'ye hiçbir şekilde yakışmayan bu insanların yaptığı ne Bursa ile ne Türkiye ile ne taraftarlıkla alakalıdır. Bunlar tamamen çapulcu güruhudur" dedi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor