Bursa Yönetim Kurulunu Topladı

Bursaspor 2. Başkanı Osman Çelik, toplantıda Ekrem Senal'ın istifasının kabul edilmediğini söylerken, Trabzonspor maçından sonra yönetimde görev değişikliğine gidileceği öğrenildi.Bursa Atatürk Stadyumu'nda yapılan toplantıya teknik asbaşkanlık görevinden

Bursa Yönetim Kurulunu Topladı

Bursaspor 2. Başkanı Osman Çelik, toplantıda Ekrem Senal'ın istifasının kabul edilmediğini söylerken, Trabzonspor maçından sonra yönetimde görev değişikliğine gidileceği öğrenildi.

Bursa Atatürk Stadyumu'nda yapılan toplantıya teknik asbaşkanlık görevinden istifa eden Ekrem Senal haricinde bütün yöneticiler katıldı. Toplantıdan çıkarken Bursaspor Başkanı Ali Karasu soruları cevapsız bırakırken, sinirli olduğu gözlendi. Toplantı sonunda basın mensuplarının sorularını cevaplayan 2. Başkan Osman Çelik, Trabzonspor maçının bilet fiyatları konusunda görüşüldüğünü ve Galatarasay maçı ile aynı olacağını ifade etti.

11 kişinin yönetimdeki görevlerinden istifa etmeleri konusunu değerlendiren Çelik, "11 kişinin görevinden istifa etmesiyle ilgili olarak, geçen hafta sayın başkan yönetici arkadaşlara böyle bir talepte bulundu. Arkadaşlarımız başkana güvenini belirtmeleri için kağıt imzalayıp verdiler. Resmi siteye düşmüş üzüldük. Trabzon maçından sonra 'Herkes düşünsün kim hangi görevi almak istiyorsa değişikliği yapalım' dedik" şeklinde konuştu.

Yönetim içerisinde süren kriz hakkında değerlendirme yapan Çelik, "Çözülmeyecek hiçbir mesele yok. Bursasspor'u idare ediyoruz. Takımımız, taraftarımız, Bursamız çok güzel. Yönetimimizde problemler var, ama çözülemeyecek hiçbir şey yok. Bursa'nın sorumluluğunu taşıyoruz. Sorumluluğu hissetmemiz gerekiyor. Belki de bu sorumluluğu hissedemedik. Bursa'ya yakışır vaziyette yönetici olmamız gerekiyor. İnşallah ilerleyen günlerde bu sorumluğun bilincine varacağız ve bu şekilde devam edeceğine inanıyorum" dedi.

Bir basın mensubunun Ali Karasu'nun toplantıdan sinirli çıktığını hatırlatması üzerine Çelik, "Aile içinde baba sinirlenir çocuklar ağlar. Çok önemli bir tartışma yok. Kibarca bir yönetim kurulu oldu. Başkana özeleştiri yapmak istiyorum. Başkanımız çok iyi niyetli ama her şeyin acele olmasını istiyor, her şey acele olmuyor. Bugün toplandık bugün bitsin istiyor ama olmuyor" şeklinde cevap verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor