Bursa-TS maçı bilet fiyatları

Bursaspor ile Trabzonspor arasında 13 Aralık Cumartesi günü oynanacak maçın biletlerinin, 10 Aralık Çarşamba günü satışa çıkacağı bildirildi. Bursaspor Kulübü'nden yapılan açıklamaya göre, fiyatları VİP A-B 165, VİP C 110, Kapalı A-C 110, Kapalı B 110, ma

Bursa-TS maçı bilet fiyatları
Bursaspor ile Trabzonspor arasında 13 Aralık Cumartesi günü oynanacak maçın biletlerinin, 10 Aralık Çarşamba günü satışa çıkacağı bildirildi.
Bursaspor Kulübü'nden yapılan açıklamaya göre, fiyatları VİP A-B 165, VİP C 110, Kapalı A-C 110, Kapalı B 110, maraton ve yeni maraton 33, kapalı ve açık kale arkası 22 YTL olarak belirlenen biletlerin satışlarına, çarşamba günü Heykel ve Kent Meydanı'ndaki Biletix satış noktaları ile Biletix'in internet sitesinden başlanacağı belirtildi.

Trabzonspor taraftarları için ayrılan misafir takım tribününün 22 YTL olan biletlerinin ise maç günü bilet gişelerinden satışa sunulacağı kaydedildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor