Bursa Başkan'ından TS Yorumu

Bursaspor Kulübü 2. Başkanı ve Basın Sözcüsü Osman Çelik, Trabzonspor maçında verilen penaltı kararının yanlış olduğunu öne sürerek, ''Hakemler daha dikkatli olmalı'' dedi.Çelik, yaptığı yazılı açıklamada, dün akşam oynanan ve 1-1 berabere sonuçlanan Trab

Bursa Başkan'ından TS Yorumu

Bursaspor Kulübü 2. Başkanı ve Basın Sözcüsü Osman Çelik, Trabzonspor maçında verilen penaltı kararının yanlış olduğunu öne sürerek, ''Hakemler daha dikkatli olmalı'' dedi.

Çelik, yaptığı yazılı açıklamada, dün akşam oynanan ve 1-1 berabere sonuçlanan Trabzonspor maçının gayet güzel bir ortamda geçtiğini, ancak hakem hatalarının bu güzelliği olumsuz etkilediğini söyledi.

Karşılaşmanın 77. dakikasında konuk ekip Trabzonspor lehine verilen penaltı kararının yanlış olduğunu kaydeden Çelik, ''Hakemler daha dikkatli olmalı. Verilen karar yanlıştı. Bunun sonucunda bir puana razı olmak zorunda kaldık'' dedi.

Çelik, yönetim kurulunda yaşanan gerginliğin yeşil-beyazlı taraftara yansımamasının da mutluluğunu yaşadıklarını ifade ederek, ''Taraftarımız maç boyunca takımlarına çok güzel destek verdiler. Taraftarımıza verdikleri destek nedeniyle teşekkür ediyoruz.' diye konuştu.

Takımda bir kaç eksiğin bulunduğunu kaydeden Çelik, bir kaç gün içinde takıma gerekli transferlerin yapılacağını da sözlerine ekledi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler