Bursa Başkanından Birlik Mesajı

Bursaspor Başkanı Ali Karasu, yarın oynanacak Trabzonspor maçı öncesi teknik heyet ve futbolculara Botanik Park'ta kahvaltı verdi.Kahvaltıda yaptığı konuşmada birlik ve beraberlik mesajları veren Kulüp Başkanı Ali Karasu, "Bursaspor'un söz konusu olduğu h

Bursa Başkanından Birlik Mesajı

Bursaspor Başkanı Ali Karasu, yarın oynanacak Trabzonspor maçı öncesi teknik heyet ve futbolculara Botanik Park'ta kahvaltı verdi.

Kahvaltıda yaptığı konuşmada birlik ve beraberlik mesajları veren Kulüp Başkanı Ali Karasu, "Bursaspor'un söz konusu olduğu her yerde kimsenin negatif anlamda farklı algılamaya ve bölünmeye hakkı yoktur. Bursaspor tektir ve değeri baki kalacak yegane bir kurumdur. Hedefimiz hep birlikte emin ve güvenilir adımlarla ilerlemek olmalıdır. Şu anki teknik heyet ve mevcut kadromuz Bursasporumuz için çok önemli bir fırsat ve şanstır.

Yarın bizlere ve şanlı taraftarımıza düşen görev fair play çerçevesinde takımımızı, hiçbir kişi kurum ve kuruluşlara zarar vermeden desteklememiz olacaktır. Büyük taraftarlarımızdan ve camiamızdan yönetim kurulu adına bizleri desteklemelerini rica ediyorum. Birlik ve beraberliğimizi hiçbir zaman bozmayalım" dedi.

Futbolcular ve teknik heyet arasındaki samimi ve sıcak diyaloglar ise dikkat çekti

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor