Bursa başkanı Yazıcı'ya şok!

Bursa Cumhuriyet Savcılığı'nca Bursaspor Kulübü'nde son 5 yılı kapsayan usulsüzlük ve zimmete para geçirme iddialarıyla ilgili başlatılan soruşturma kapsamında başkan İbrahim Yazıcı hakkında gıyabi tutuklama kararı ve yurt dışına çıkış yasağı getirildi.So

Bursa başkanı Yazıcı'ya şok!

Bursa Cumhuriyet Savcılığı'nca Bursaspor Kulübü'nde son 5 yılı kapsayan usulsüzlük ve zimmete para geçirme iddialarıyla ilgili başlatılan soruşturma kapsamında başkan İbrahim Yazıcı hakkında gıyabi tutuklama kararı ve yurt dışına çıkış yasağı getirildi.

Soruşturma kapsamında gözaltına alınan 6 kişinin sorgulamaları sürerken, Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı hakkında verilen gıyabi tutuklama kararı, kentteki spor, ekonomi ve siyaset kamuoyunda şok etkisi yarattı. Savcılıkça alınan karar doğrultusunda polis, başkan Yazıcı'nın yakalanması için çalışma başlattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler